CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 15 oktober

God kväll mina vänner!

Ligger nu i sängen och vänar på att syrran ska bli klar på toa så jag får gå och borsta tänderna.

Sorry att jag inte skrev något imorse men jag lyckades försova mig. Första gången vaknade jag runt halv 5 imorse av att det var skitkallt på rummet. Sedan vaknade jag när klockan ringde 6:05. Då stängde jag av klockan och satte på datorn, MEN då vaknade jag igen när skärmsläckaren hade gått igång på datorn. Då flög jag upp ur sängen och trodde då att klockan var kvart i 7, att jag skulle missa bussen, men som tur var så var klockan då 6:22. Men ja, det blev lite stressigt imorse, jag hann slänga i mig 1,5 litet digestivekex och några klunkar cappuchino innan jag fick rusa iväg till bussen.

När jag väl satt på bussen så somnade jag som en stock. Tur som jag hade så vaknade jag strax innan jag skulle av :P


När jag mötte Lisa i Mölndals bro så insåg jag att jag hade glömt gympakläderna hemma, så på gympan så fick jag faktiskt gå halv 3 för att hinna med 14:50 bussen. När jag kom till Amhult så mötte jag Jesper där =) så nu har han varit här en stund nu ikväll =) Vi satte oss och kollade på en film som jag aldrig sett innan, The dead zone. Den var faktiskt ganska bra. Gammal var den iaf :P hehe :P..


Ne, nu får allt Nea ta och vara klar på toa, jag vill lägga mig och sova, är verkligen helt slut!


Imorgon slutar jag ca 2, sedan har jag inget alls planerat för imorgon, ska nog bara hem och ta det lugnt för första gången på ett tag på en fredagkväll =) Kanske att mamma och jag ska fixa lite god mat eller något sådant, vi får se vad som händer.

På lördag vill Jesper att jag ska komma hem till honom, så det får vi se om jag gör, kommer isf hem på söndag.


Hepp, jag får väl skippa borsta tänderna idag då. Nea skulle ju bara på toa när hon slängde ut mig därifrån, men då skulle hon givetvis duscha också... Typiskt henne! .....


God natt med er.