CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Får se hur länge till jag klarar av praktiken

God kväll på er alla bloggläsare.

Nu sitter jag i sängen och chattar med lite trevligt folk och skriver detta.


Denna helgen har varit väldigt trevlig =) Tack Jesper! Trots att vi igår satt ca 10 timmar och installerade om och grejade med Jespers lillebrors dator :P Den ville ju inte göra som vi ville (vilket datorer inte heller brukar vilja) det var därför det tog sådan tid...


Imorgon är det då praktiken igen som gäller, men asså ärligt talat, jag funderar på om jag verkligen kommer att klara 2 veckor till där jag är med tanke på ryggen. Asså varje dag när jag kom hem efter praktiken i veckan så var jag tvungen att lägga mig en liten stund i sängen för att jag hade så ont i ryggen, och det har jag haft även i helgen, känner det nu också. Så ja, vi får se om jag klarar av 2 veckor till där.Någon dag i veckan ska jag ge mig själv en spark i baken och verkligen storstäda rummet, rensa bland papper osv. Massa sådant.. Sedan till helgen ska jag troligtvis iväg med Jesper och hans föräldrar och hälsa på Jespers farmor =) Ska bli trevligt, härligt att komma bort hemifrån lite också =)


Ojdå, klockan bara tickar iväg, det är nog dags att snart lägga sig, ska ju upp halv 6 imorgon.. Usch nej, jag orkar inte praktiken imon.. hmm.. :/.. men men som sagt, vi får se hur länge till jag klarar av det stället med tanke på ryggen.


Kram på er och god natt