CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 27/3

Hejsan bloggen!

 

Vilket fantastiskt väder det är nu då, nu har verkligen våren kommit. Förut satt jag ute i solen och åt lunch för första gången i år, helt underbart verkligen.

 

Den senaste veckan har varit väldigt lugn, jag har inte alls gjort så mycket. Men ja, jag har övningskört lite, både på körskolan och hemma, och så har jag gått Riskettan (den teoretiska).

I måndags gick pappa handledarkursen också så nästa vecka hoppas jag kunna börja köra med honom också.

Helgen som var så tog vi det ganska lugnt. I fredags hade jag feber hela dagen, så då låg jag bara i soffan och kollade på tv och film typ. I lördags mådde jag lite bättre, men fick tillbaka febern under kvällen. Och i söndags mådde jag bra igen, men sämre igen under måndag förmiddag, ingen aning om vad jag har åkt på för nu har jag mått bra sedan dess, känner mig bara ganska trött. Kanske att jag känner av pollen eller nåt, jag vet inte riktigt.

 

I förmiddags hade jag en dubbellektion med körksolan vilket gick bra. Det går bättre och bättre för varje gång, sakta men säkert. Så idag körde vi runt här i Torslanda och ner till Björlanda. Det är väldigt härligt att köra under förmiddagen för då är det typ ingen trafik. Jag fick backa lite också och parkera, och som körläraren sa "det är sådana saker som man behöver träna mycket på", det är antagligen det som är svårt för många.

 

Resten av dagen får vi se lite vad som händer, men jag skall sätta mig och plugga lite om en stund tänkte jag. Man känner sig ganska trött i huvudet när man har varit ute och kört i två timmar, så då blir det lite vila efter det.

 

//CarroEllen