CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken vecka, vilken succé!

Halloj bloggen!

 

Då har ännu en vecka gått. Den här veckan har det ju varit sportlov, men tillsammans med två arbetskamrater har vi haft den skolans första lovskola någonsin. Vi var ganska stressade och oroliga veckan innan då vi knappt hade någon tid alls till att planera detta. Men oj vad bra det blev. Både vi och eleverna var supernöjda. Även lärare och vårdnadshavare har hört av sig och varit nöjda. Det skall bli intressant när alla är tillbaka på skolan imorgon och se om vi hör något mer då. Tack Kristin och Emma för en riktigt lyckad vecka!

Nu är vi i full gång med att planera lovskolan inför påsklovet. Den här gången skall vi vara ute i god tid för att slippa behöva stressa in i det sista. Jag längtar redan till påsklovet!

 

I fredags hade jag en arbetsdag här hemma. Jag satt och förberedde lite olika saker inför påsklovet. Det var väldigt härligt att få en lugn planeringsdag hemma. Hoppas på fler sådana framöver. 

Jesper och jag var också iväg och storhandlade under dagen. Under eftermiddagen tog jag det bara lugnt i soffan framför tv:n, har för mig att jag sov middag också, så skönt! 

 

Igår var Jesper och jag ute hos hans föräldrar för att fira en födelsedag. Det blev en trevlig och härlig dag med god mat och mycket prat.

 

I flera års tid har jag tänkt kontakta en gammal lärare till mig som jag hade i femman och sexan, och som sedan följde med som speciallärare till högstadiet. Men av någon anledning så har aldrig det blivit av att kontakta henne, förrän i förra veckan. Jag valde då att skriva ett brev till henne, och igår låg det ett handskrivet brev i brevlådan här hemma, hon hade svarat! Det var riktigt roligt att läsa det brevet. Hon skrev bland annat hon tänker på mig varje gång hon löser ett sudoku. Tydligen var det jag som lärde henne det, vilket jag tyvärr inte minns alls. Så ja, idag har jag suttit och skrivit ett nytt handskrivet brev till henne. Det är så mysigt att sitta och skriva brev för hand! Malin och jag blev dessutom bjudna hem till henne på en fika någon gång i vår när det är fint väder. Det skall bli supertrevligt att träffa den läraren igen. Det är nog 17 år sedan vi träffade henne sist. Det var faktiskt den läraren som gjorde att Malin och jag träffades, så roligt!

 

Annars idag har Jesper och jag haft en lugn dag här hemma, vilket har varit behövligt. De senaste helgerna har vi varit iväg på något varje helg, så nästa helg hoppas vi att det blir en hemmahelg med att fixa lite olika saker här hemma.

 

Imorgon är det dags för jobb igen. Det skall bli roligt att träffa klassen igen, men av erfarenhet vet jag att första veckan efter ett lov ofta är en aning stökig, men det är bara att bita ihop och göra det bästa av det. 

 

Hoppas att ni också har haft en bra vecka.

//CarroEllen