CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 26/8

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, skall nog snart upp och börja städa lite.

 

Ja då har ännu en vecka gått, och jag kan inte riktigt bestämma mig för om den har gått snabbt eller inte. Vi har i alla fall haft fullt upp på jobbet. En dag fick jag stå i linen i 3 timmar i streck, och då kändes det ganska mycket i ryggen efteråt. Man står ju liksom lite framåtlutad hela tiden. Jag förstår verkligen inte de ställerna där man har ett enda område att stå på hela dagen. Tex antingen diska, preppa eller stå i linen precis hela arbetspasset. Det hade jag aldrig klarat, behöver lite variation.

 

I tisdags firade Jesper och jag 5 år som förlovade, men vi firade inte så mycket då, det gjorde vi istället i början av augusti när vi hade varit tillammans i 9 år. Men den eftermiddagen var vi på djurbutiken och köpte ett par nya fiskar och ny växt till dem. Under kvällen var tanken att vi skulle äta lite tårta som vi hade köpt, just bara för att fira lite, men jag somnade runt 21 tiden så det blev bara en liten bit tårta.

 

I onsdags skulle jag gå och klippa mig, och jag brukar vara väldigt noggrann med att kolla så att jag skriver upp rätt tid, och brukar också vara väldigt tydlig med det, men den här gången hade det blivit något fel. Jag hade skrivit en tid, men frisören hade skrivit en tid som var 1 timme tidigare, så tyvärr fick jag inte klippt mig den dagen, utan istället skall jag dit imorgon, hon kommer in på sin lediga dag bara för att klippa mig för att hon trodde (vilket jag också tror) att det var hon som hade skrivit fel tid. Så himla snällt.

 

Igår träffade jag en kompis som jag lärde känna på gymnasiet, men sedan vi slutade skolan så har vi inte haft så mycket kontakt. Jag tror att vi träffades för lite mer än 1 år sedan senast på en fika i stan, och har efter det lyckats hålla kontakten ganska bra. Så ja, igår träffades vi, och vi bor väldigt nära varandra nu, så eftersom att vädret var helt okej igår så tog vi en cykeltur till Tumlehed. Jag tycker att det är så himla härlig väg dit, eller ja, i alla fall sista biten. Det är både stora villor, bondgårdar, skog och hav, jättehärligt, och väldigt lugnt. Så ja, vi gick runt lite där, och vi hade köpt med oss lite lunch som vi satte oss på ett berg och åt. Tack S för en trevlig eftermiddag <3

Jesper var hos sina föräldrar igår så han kom inte hem förrän framåt kvällen, så jag tog det ganska lugnt efter cykelturen, satt bara vid datorn. När älsklingen hade kommit hem så fixade vi lite middag och kollade på en film, men jag var så trött så jag somnade till filmen istället.

 

Idag blir det till att städa lite här hemma. Det är verkligen något som jag varit superdålig på hela denna sommaren, städa. Det har varit så himla varmt så man har inte orkat det, men nu får jag försöka ta tag i det igen, och nu får Jesper hjälpa till lite också. I vanliga fall så brukar han handla och laga mat, och jag brukar städa.

 

Hoppas att ni har haft en bra vecka =)

 

//CarroEllen