CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 29/1

Godkväll bloggen!

 

Då har ännu en vecka gått. Nu är det ju även bara några få dagar kvar av januari, shit vad fort januari gick!

 

Veckan som gått har varit ganska trevlig då jag har fått lite mer tid att prata med lärarna än vad jag brukar. Så ja, det har varit väldigt trevligt.

 

Igår var syrran, lille Lukas och jag en sväng ute på Hälsö och hälsade på pappa och hans fru. Vi fick en trevlig dag där vi delade ut lite julklappar, bättre sent än aldrig. Sedan fyllde även Lukas år tidigare i veckan, så han fick lite födelsedagspresenter också. I julklapp av syrran och Lukas fick jag en beige handväska, superfin. Av mig fick syrran kastrullunderlägg i tovad ull, och i födelsedagspresent av Jesper och mig fick Lukas fyra små olika träpussel som han älskade. Innan vi tog färjan hem igen åkte vi en sväng till Hönö klåva då skobutiken hade utförsäljning, så vi kollade lite där. Syrran köpte ett par skor, men jag hittade ingenting.

När jag kom hem åkte Jesper och jag för att storhandla. När vi kom hem igen vid halv 6 så lagade vi middag. Det blev pizza, vi köpte färdig botten och lade sedan på det som vi ville ha, vilket blev supergott! Klockan 8 satte vi oss och kollade på "Morden i Midsomer" på tv, men redan efter första pausen somnade jag i soffan..

 

Idag har vi haft en härlig hemmadag. Vi har fått grejat en del med lite olika saker, bland annat packat undan julsakerna, även det bättre sent än aldrig. Sedan har vi även fixat lite med den nya taklampan som vi har i köket. Vi behövde nämligen sänka den lite, då den satt för högt upp. Vi fick även mätt ut hur lång sladden faktiskt behöver vara, så nu skall den bara sättas fast med kabelspik i taket, men det får bli en annan dag.

 

Nästa helg är det dags att gå på visning igen. Den här gången blir det på ett parhus i samma område där vi var sist. Så ja, det skall bli roligt och trevligt. Jag fastnade verkligen för det området, det var så mysigt. Nackdelen var dock att det tar 20 minuter till en större mataffär, samt att bussarna gick var tredje timme på helgen, vilket Jesper tyckte var för sällan. Men vi får se hur den här lägenheten är, eller parhuset rättare sagt.

 

Så ja, ytterligare en helg med fullt upp, men den har ändå varit trevlig.

 

Nu är det snart dags att gå och sova.

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

//CarroEllen