CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag

Hejsan bloggen!.

Nu sitter jag och väntar på att Jesper ska komma hem från tennisen. Idag känner jag mig helt slut av någon anledning, är väldigt trött. Det kan bero på att Jesper har snarkat en del inatt och har hållt mig vaken, men jag vet inte. Aja.


Nästa helg pratar mamma och jag om att åka och köpa en ny säng till mig. Jag vill helst ha en 140 cm bred säng men det vet vi inte om vi får upp för trappan hemma, en 160 cm bred säng vet vi att vi inte får upp, men vi får upp en 120 cm :P Anledningen till att jag vill ha en 140 säng är för att det är lättare att sova två i en sådan än i en 120, men ja vi får kolla lite på det. Så förut ringde jag Malin och frågade om hon kanske ville med och kolla på säng eftersom att jag gärna hade velat ha med henne, dels för smakråd och för att hjälpa till att bära, men tyvärr jobbar hon. Hon har ju börjat på nytt jobb nu så är det så nu då att hon ska jobba på helgerna igen så vi inte kan träffas som det har varit varje sommar när hon var på Franses? tråkigt tycker jag, samtidigt är jag glad för hennes skull för att hon har fått ett annat jobb... Jag hoppas VERKLIGEN att vi snart får en lägenhet tillsammans, vill verkligen det!!!!!


Nu ringde mamma mig för en liten stundsen och hon var på Backaplan och hade hittat en ullkofta som hon tyckte skulle passa på mig så hon undrade om hon skulle köpa den, så det fick hon göra, hoppas bara att den passar nu då =) Den hade tydligen kostat 600 kr men det var nu halva priset =)


Nu borde snart älsklingen komma hem igen och jag borde väl göra mig ordning, är så enormt seg idag bara..


//CarroEllen