CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 4/4

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma och tar ett fotbad och bara tar det lugnt.


Det var väldigt härligt att vara ledig hela 4 dagar under påsk, verkligen behövligt. På påskafton var vi ute på Donsö. Vi åt god mat och tog en härlig promenad, tog med oss efterrätten och kaffet ut också, så det var väldigt mysigt. Men ja, för mig som typ inte går promenader längre för mina fötter så fick jag ta den smällen efteråt, nu har jag haft mer ont i fötterna än vanligt de senaste dagarna. Men ja, det är bara att köra på. Hemvägen i lördags tog väldigt lång tid, 2 h 15 min. Först och främst var spårvanarna indragna pga arbete, så från Saltholmen var det buss, och vi tänkte då att vi skulle åka till Kungssten, för att därifrån ta en annan buss till Stenpiren, för att därifrån ta nästa buss. Men ja, vi kom till Kungssten, stod och väntade på nästa buss i 25 min, den dök aldrig upp, och enligt västtrafik så hade den gått, så ja, vi valde att åka en annan väg, men vi kom hem tillslut i alla fall.


I söndags hade vi en väldigt härlig hemmadag, tog det bara lugnt. I måndags storhandlade vi och lagade mat för veckan.


Igår slutade jag tidigt på jobbet, så Jesper och jag funderade ett tag på vad vi skulle hitta på. Efter att ha googlat lite så såg jag att Göteborgs stadsmuseeum hade en uställning "En värld i miniatyr" tror jag att den hette. Det var saker gjorda i dockhusstorlek för att visa typ hur det såg ut i affärer förr i tiden, kommer inte riktigt ihåg när det skulle vara, men ja, den utställningen var väldigt trevlig. Alla de små sakerna som man gjort för hand, det gäller att ha tålamod verkligen.


Resten av veckan blir det jobb som vanligt, och till helgen blir det storstädning här hemma, och bara ta det lugnt.

Just det ja, i söndags tror jag det var så satte jag mig och spelade ett spel på datorn som jag spelade mycket när jag var mindre, "age of empires" Det var väldigt roligt, men den versionen som jag har och tycker bäst om (kanske för att det är den jag kan) är egentligen för windows 95, men det är väldigt roligt ändå.

Och i söndagskväll lagade älsklingen och jag trerätters middag här hemma. Till förrätt blev det färsk sparris med parmesanost. Till huvudrätt en jättegod fisksoppa, och till efterrätt chokladfondant, efterrätten köpte vi halvfärdig dock, men det var väldigt gott. Lite lyxmiddag sådär på en söndag.


Ne, nu är det snart dags att sova.


//CarroEllen