CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Från Landvetter

Sitter på planet och skriver


Vi kom till Landvetter lite mer än två timmar innan flyget skulle avgå, men det tyckte jag bara var härligt eftersom att det faktiskt var min första flygresa någonsin. När vi hade checkat in den stora väskan och skulle gå igenom säkerhetskontrollen så lyckades jag tappa bort mitt pass och boardingcard. Då både mamma och jag visste att jag hade det i början så tänkte vi att det typ låg i jackan eller något sådant. När vi hade gått igenom så visade det sig att mamma hade tagit de två sakerna utan att veta om det och redan lagt upp det i en låda på bandet då att jag var tvungen att snabbt packa upp lite saker ur mitt handbagage. Så egentligen var det ju mamma som hade tappat bort mina saker och inte jag själv...

När vi gick ombord på planet så var jag lite nervös, men jag var mer nervös innan. När vi väl kom ombord så var det väldigt dålig luft och varmt, men det blev bättre när vi startade.
När vi lyfte så kändes det lite äckligt faktiskt samtidigt som det var en sådan känsla som när man gasar på med bilen i en nedförsbacke. Samtidigt blev jag väldigt yr vilket kom och gick under några minuter när vi steg ytterligare, det var lite jobbigt. Det som var ganska härligt att slippa var däremot lock för öronen, det var inte lika illa som yrseln.
Nu har vi flugit i lite mer än en timme och yrseln och nervositeten har lagt sig. Vi har ätit lite mat som vi köpte på Landvetter och jag känner mig nu väldigt trött, så jag hoppas kunna sova gott inatt och att vi hittar lätt till b&b som vi ska sova på inatt.

Både mamma och Linnea sitter och blundar lite så det skall jag nog också göra nu.


//CarroEllen