CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 4/2

Hejsan bloggen!


Söndagkväll, och ja vad skall jag säga. Vi har haft en väldigt härlig helg, grejade massor igår, sedan tvättat lite idag och lagat en del mat för veckan. Nu har vi bara kvällens mat kvar, blir fiskskoppa, mums! Sedan har vi kokat citron och ingefära för att ha till te, så det tänkte jag ta med mig till jobbet imorgon. Imorgon är det ju nutelladagen, så imorgon kväll skall vi göra något gott med nutella här hemma.


Nu verkar det som att kylan äntligen har kommit till Göteborg, nu hoppas jag bara på lite snö också. Det har snöat lite, men såpass lite så det har försvunnit direkt typ. Men nu säger de att det skall vara typ 9 minus på morgonen några dagar denna veckan, så nu blir det väl att leta upp termobyxorna. Fixade ordning mina riktigt tjocka vinterskor idag också. Jag har tyvärr lite svårt att gå i dem då jag inte kan ha någon extra sula i de, men får fungera ett par dagar så länge jag inte skall gå mer än fram och tillbaka till bussen.


För ett tagsedan började Jesper prata om vad han tycker att vi skall hitta på i sommar. Vi funderar lite på att åka till Oslo, men jag vet inte riktigt. Jag satt och kollade igenom lite gamla bilder på datorn nu och fastnade bland massa bilder från när Jesper och jag var ute och paddlade, och det saknar jag lite faktiskt, eller i alla fall att tälta, det är ju så himla mysigt. Och laga mat precis utanför tältet på gasolköket, så mysigt!

Slänger in en gammal bild från paddlingen 2014. Jag tror att denna bilden är tagen efter att ett stort oväder hade passerat under kvällen, och vi var tvugna att komma över den sjön innan vi skulle sova och det blev för mörkt. Det ovädret minns jag var inte mysigt alls att sitta i ett tält under massa träd i en liten vik samtidigt som det åskade, nej usch, det hoppas jag inte vi får vara med om igen om vi skulle ta oss ut igen. Men det var väldigt vackert efteråt. 

 


Ne, nu är det snart dags att börja med middagen. Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen