CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 4/2

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och ska snart sova.


Ja då var snart denna veckan också över, det har gått väldigt fort, ändå har vi haft det väldigt lugnt på jobbet hela veckan.


Helgen som var så var älsklingen och jag på Varbergs stadshotell och Asia spa igen. Det var väldigt härligt och mysigt. Dock var det Väldigt mycket folk. Men ja, maten var verkligen superbra denna gången. Det är ju väldigt olika där hur maten är, olika kockar varje gång typ. Det var just en sådan helg som både Jesper och jag behövde, bara ta det lugnt, spaa och passa tiden till när det var dags för mat.


Helgen som kommer blir det nog bara till att ta det lugnt tror jag, ska tvätta en del bara. Och pussla! Jag måste bli klar med det pusslet någon gång, det har liksom legat på köksbordet i typ 1 månad nu, inte riktigt men nästan.


Imorgon är det nutelladagen, så då blir det till att fika på jobbet. Jag bakade redan igår faktiskt, nutellafyllda chokladbollar, supergoda verkligen, och enkla. Så recept på de kommer upp här imorgon någon gång, tänkte fixa ett tidsinställt inlägg.


Nej nu måste jag snart sova. God natt!

//CarroEllen