CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Ändring på jobbet

Godkväll bloggen!


Idag har jag varit på jobbet igen, både förkylningen och orken har varit bättre idag.


Denna veckan känns som att en del saker händer. Det är två roliga saker och en tråkig sak. Det tråkiga är att världens bästa vovve, vår gamla lånehund, på torsdag lämnar oss då han har varit väldigt sjuk de senaste åren, och nu är helt blind. Vi kommer aldrig glömma dig kära Rico! <3


Okej, nu till de två roliga grejerna. Den ena vet ni ju redan, att jag åker till Italien på söndag, men den andra roliga saken fick jag veta idag. Det är att.... vår restaurangchef (A) som började hos oss för ganska exakt ett år sedan har blivit erbjuden ett annat chefsjobb på en annan Subwayrestaurang i stan, vilket innebär att hon så snart som möjligt slutar hos oss. Istället blir våran biträdande (S) restaurangchef omgående.

Nu undrar ni säkert varför jag är så glad över detta. Men som jag har berättat tidigare så har chefen vi har idag inte varit så bra som hon själv har tyckt om jag säger så. Hon har varit väldigt rörig och har glömt bort mycket saker och inte alls haft koll på saker och ting. Hon har också varit ganska svår att jobba med. Och eftersom att vi nästan alltid bara är två stycken som jobbar så spelar ju teamworket väldigt stor roll hos oss. Så ja, nu hoppas jag verkligen och tror att all stress som flera av oss har känt av på jobbet (inte för att vi haft mycket att göra utan för att det har varit väldigt rörigt) kommer att försvinna. Okej allt kommer nog inte att försvinna, men mycket. Så länge vi känner att vi har en trevlig restaurang med trevliga och glada arbetskamrater så försvinner den stressen alltmer som vi har känt av nu ett bra tag.

Det som känns så himla härligt också över att våran biträdande skall ta över chefens jobb är att hon har jobbat hos oss några månader längre än mig (5 år), och hon har 10 gånger bättre koll på sådana saker som A inte har haft någon koll på alls. Så nu kan det ju bara gå mot det bättre.

Nu kommer jag säkert få massa frågor om jag inte ska fortsätta leta nytt jobb nu då. Svaret på det är att JO det skall jag göra. För det första har jag varit där i 5 år och har tröttnat ganska rejält på arbetet, sedan känner jag också att eftersom att en av mina bästa vänner på jobbet blir min chef så kan ju inte riktigt hon och jag ha samma kompisrelation längre som vi har nu om jag säger så, det känns ju bara konstigt. Så för att kunna fortsätta vara vänner på det sättet som vi är idag, så känns det lättast att inte vara på samma jobb om jag säger så.

Men ja, detta kan bara bli bättre och jag vill gratta bästa S till chefsjobbet och vår härliga U som blir våran nya biträdande, grattis! =)Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen