CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 5/2 och ännu en lägenhetsvisning

Godkväll bloggen!

 

Då har ännu en vecka gått. Den här veckan har jag haft fullt upp på jobbet, samtidigt som det har varit ganska rörigt. I torsdags skulle jag varit med på ett möte tillsammans med flera andra lärare, men det blev inställt. Istället fick då hon som är mentor till klassen som jag är med och jag tid till att sitta med mitt schema. Så äntligen har jag ett lite bättre schema.

 

I fredags när jag kom hem var jag helt slut efter veckan, så när jag var hemma strax efter kl 14 satte jag mig i soffan framför tv:n och somnade. Det är så skönt att sova lite middag.

 

Igår var det dags för lägenhetsvisning. Det hade ju snöat massor tidigare i veckan, så innan Jesper och jag kom iväg fick vi ägna 20 minuter åt att skrapa och skotta fram bilen innan vi kom iväg. Men ja, kl. 11 plockade vi upp mamma som ville med på visningen. Då vi var lite tidiga till visningen så passade vi på att kolla in de lokala butikerna i det lilla samhället. Vi var inne i en liten men mysig butik som var både present- och godisbutik. Vi kollade även in en liten thai- och sushirestaurang som vi tänkte äta lunch på efter visningen.

Lägenheten var fin, men vi kände att den inte direkt passade oss av flera olika anledningar. Då var den lägenheten som vi var och kollade på för några veckor sedan i samma område mycket bättre. Men ja, det är ändå roligt att gå på visningar, vi kommer ju alltmer på vad det faktiskt är vad vi vill ha.

Efter visningen gick vi till thai- och sushirestaurangen och åt lunch. Det var verkligen supegod mat där.

När vi väl hade släppt av mamma hos sig så åkte vi till Maxi och storhandlade. Resten av eftermiddagen tog vi det bara lugnt hemma.

 

Idag har vi haft en fixardag här hemma, men dagen gick alldeles för fort, så vi hann inte med allt som vi hade tänkt göra. Sladden till den nya kökslampan är fortfarande inte uppsatt i taket, får försöka ta det någon dag..

 

Imorgon är det ny vecka igen, och på tisdag skall vi på utflykt med klassen. Det skall bli roligt, men jag lär vara helt slut när jag kommer hem under eftermiddagen.

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

//CarroEllen