CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Härlig helg

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan och bara tar det lugnt, ska nog snart sova.

Ja, då har åter en helg gått och imorgon är det dags för jobb. Men ja, denna helgen har varit helt underbar verkligen, precis en sådan helg som jag kände att jag behövde. Igår tog jag det väldigt lugnt hela dagen, kollade upp en del saker inför Italienresan, saker att göra. Jag har hittat ett ställe som jag jättegärna skulle vilja besöka, "Castello Monteriggioni" Vad jag har förstått det som så är det en medeltidsby/slott som ser väldigt fräckt ut på bilder jag har sett. Detta ligger i Siena, så det blir i så fall en liten tågtur från Florens. Men eftersom att vi är tre stycken som ska åka som älskar gamla saker, så blir det nog inte så svårt. Sedan hade jag också gärna velat besöka den lilla staden "Lucca" och självklart gå runt mycket i Florens på marknader, se broarna som tydligen är kända där och sådant. Äta massa pasta, glass, nutella och dricka kaffe är också så klart en av höjdpunkterna. För en pastaälskare som mig så kommer jag gissningsvis att älska maten där nere. Så ja, det har jag ägnat mycket tid åt i helgen.

Igår kväll när Jesper var iväg så lagade jag bara lite mat till mig själv, färsk lax med pasta till, och satt sedan framför datorn och tvn och kollade på lite olika serier. Så ja, gårdagen var verkligen helt underbar, precis en sådan dag som jag behövde.

Idag har vi inte heller gjort så mycket här hemma faktiskt. Jag har tvättat lite bara och Jesper har varit nere och handlat, annars har vi haft en väldigt lugn och härlig dag idag också.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen