CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Slut på julledigheten

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med Jesper och bara tar det lugnt.

I helgen har vi faktiskt gjort lite saker. I fredags var vi ute hos Jespers föräldrar i stormen. Det var mysigt och trevligt, vi åkte hem senare på eftermiddagen.

Igår var vi på Backaplan och köpte kläder och skor till Jesper. Vi var även och kollade på ny dator till honom, fast eftersom att han är så kräsen när det gäller datorer (likaså jag) så kollade vi bara på några, vi köpte ingen.


Idag tog Jesper en sväng in till stan själv. Jag hade ingen lust att följa med idag igen, så jag hade tänkt städa här hemma istället, men det blev inte så mycket med det. Istället ringde mamma och ville komma hit och gå ut och gå en promenad, så det gjorde vi. Det var trevligt. Vi var bla nere i det lilla området som jag hade kunnat tänka mig att flytta till här i Amhult. Det ligger i närheten av där vi bor idag fast det är bostadsrätter istället. Ett väldigt mysigt litet bostadsområde. Jesper och jag får se till att gå och kolla på en lägenhet där när det är visning på någon av dem. De är tyvärr lite för dyra för oss just nu, men kanske om ett par år eller så.


Ja då är det sista semesterdagen idag, imorgon är det jobb som väntar, fast jag är ju ledig på tisdag igen vilket är ganska härligt. Men ja, imorgon pratade Jesper och jag om att eventuellt ta en sväng förbi Net on net när jag har slutat, får se om det blir något med det.


Resten av kvällen blir det till att laga mat, egengjorda fiskbiffar. Sedan ska vi bara ta det lugnt, får se om vi kanske kollar på det sista avsnittet som vi har hemma just nu av "Person of interest" Vi fick bara tag i halva andra säsongen, så vi fick köpa den från cdon istället, hoppas att den kommer typ på onsdag eller något.

Sedan ska jag beställa saker till kaffemaskinen i veckan också. Nespresso hade nämligen något sådant erbjudande nu att om man köpte en kaffemaskin från de under december tror jag det var så skulle man få 400 eller 800 kr av de att köpa saker för till kaffemaskinen. Så de pengarna borde jag få på mitt Nespressokonto i veckan. Jag har tänkt köpa en behållare till kapslarna och även en del kapslar, jag har nästan testat mig igenom de som jag fick till, så det ska bli roligt också.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen