CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 2/7

God morgon bloggen, eller kanske god förmiddag.


Jesper kom in till mig kl 7 imorse och hade ganska bråttom, han hade försovit sig, de få gångerna som han faktiskt har gjort det, det händer ibland, då är det de dagarna då jag inte ska upp på morgonen. Nästan varje morgon när jag går tidigare än honom så går jag in och väcker honom innan jag går, men men..


Idag är jag också hemma. Igår kväll hade jag en del feber, var helt orkeslös (blev anfådd för minsta lilla grej) och låg i soffan under täcket och frös massor, usch, avskyr att vara sjuk. Men ja, detta är sista dagen som jag är hemma, imorgon SKA jag jobba, jag tänker inte sitta själv hemma en heldag till. Idag blir det ju samanlagt 12 timmar som jag är ensam hemma, usch.. Jesper skall iväg och spela Magic på eftermiddagen så han är inte hemma förrän runt 19 tiden, seeeegt....


Så ja, idag får jag väl försöka få lite saker gjorda. Igår orkade jag ju inte göra typ någonting, men det hoppas jag att jag gör idag, idag spelar det ingen roll hur lång tid det tar, bara det blir gjort. Typ starta diskmaskinen, köra en maskin tvätt, dammsuga av lite och plocka lite. Ja jag har ju lite mer än 8 timmar på mig så det är ju lugnt (säger jag nu :P )


Oftast när jag är hemma på morgonen och tar det lugnt så brukar min frukost bestå av kaffe och kanelbulle, men idag kände jag inte alls för det, idag blev det istället en hallonsmootie, jättegott! =)


 Just det ja, jag har haft ett par duntofflor i måånga år som jag verkligen älskar. Tyvärr har de nu börjat gå sönder och jag har inte hittat någonstans där man kan köpa de, vet ni kanske något ställe? Märket är Canada Snow och ser ut så här:


 //CarroEllen