CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vad kommer detta bli för en dag?

God morgon bloggen!

Nu är jag verkligen helt slut. Igår kväll hade vi ju fullt upp så jag somnade inte förrän efter 12 inatt. Men nu är väl det mesta klart till Brevika, bara att packa allt i eftermiddag, eller ja, maten då. och handla jordgubbar.


Gårdagen var bara en väldigt konstig dag på jobbet, strömmen gick två gånger och så var jag medveten om att vi hade sallader beställda som skulle levereras innan kl 10 på förmiddagen, problemet var att jag trodde det var idag. Så när klockan var 9:10 igår så frågade Susanne hur det går med salladerna, Morgan svarade att de var på väg och jag fattade ingenting, jag trodde ju att de var idag :P Så på 50 min lyckades jag göra klart de, koka pasta också :P och göra dressing. Trodde faktiskt inte att det kunde gå så fort :P Sedan fick jag ju även skära upp massa grönsaker också, då hade jag iofs skurit upp lite men det räckte ju inte. De fick iaf sina sallader innan 10 =)


Idag känns det som att även detta kommer bli en konstig dag. Jag hörde något igår om att det är smörgåsar beställda till kl 9, därför börjar jag 8 idag. Sedan stänger vi kl 4 idag, och halv 5 åker vi hemifrån. tråkigt bara att varken Mikael eller Bosse följer med =( Men men, så är det...


Ne nu ska jag snart gå ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er =)