CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trafikkaos i Torslanda efter bussbrand

Hejsan bloggen!

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha stått ute med Malin nere på Gossbydal i över 1 timma.... Ska ta historien från början.


Det hela började vid strax före kl 4. Malin och jag stod i köket och lagade mat då Malin kollade ut och såg en tjock svart rök en liten bit härifrån, samtidigt såg och hörde vi en brandbil.

Efter en liten stund såg jag att det var stopp nere i rondellen här också, den som går ut till stora vägen och då sa jag " det har väl hänt något på Öckeröleden" Men det ville inte Malin lyssna på för hon ville gärna komma hem i tid till sin träning ikväll.

Jag gick in på trakfiken.nu för att se om de hade lagt ut någonting för Öckeröleden. Det hade de, det var en bussbrand i höjd med ica maxi rondellen, precis vid Gossbydal. det stod också att vägen var avstängd under räddningsarbetet.
När vi hade ätit klart så gick vi dit ner och det var totalt stopp i trafiken på alla vägar.

När vi kom dit så stod bussen kvar och den var helt bränd typ. så där stod vi och kollade lite.


När vi nästan precis hade kommit hem igen så ringde Malins mamma och sa att hon var vid volvo här i Torslanda då (det var strax efter kl 5) och att hon kunde komma ner till Gossbydal så kunde hon hämta Malin där.

vid ca kvart i 6 så trodde både vi och Malins mamma att hon snart skulle vara vid Gossbydal så vi gick ner till busshållplatsen. och ja. när vi kom dit så hade vi också lite telefonkontakt med hennes mamma. vi stod nere vid gossbydal och väntade på hennes mamma i lite mer än 1 timma, och det var skitkallt... så vid strax efter 5 ringde hennes mamma första gången då hon var vid Volvo, och Malin blev hämtad strax före 7 vid Gossbydal. det tog nästan 2 timmar för hennes mamma från Volvo här i Torslanda till Gossbydal här i Torslanda och det är ingen lång väg. Tänk att Öckeröleden är så sårbar.....


Ja det var denna eftermiddagen/kvällen. Nu ska jag nog gå och fixa mig en varm kopp choklad :D


Artikel om bussbranden:  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.496457-buss-brann-i-torslanda Kram på er alla bloggläsare! =)