CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag

Godkväll bloggen!

Nu ska jag snart sova, känner mig helt slut. Idag har vi inte haft så jättemycket att göra på jobbet så Malin och jag passade på att städa på sådana ställen som man inte brukar göra direkt under eftermiddagen.


Här hemma har jag diskat, lagat mat *2 (liten middag och lunch till imorgon), städat lite. Sedan var Nea och hennes kompis här en sväng innan de skulle till stallet. Efter det fastnade jag med pusslet en timma :P hehe. Det är så roligt, när jag väl sätter mig med det så är jag fast några timmar, men jag har fått ihop en hel del bara denna veckan vilket är väldigt roligt! :D Undra vad jag ska göra när det pusslet är klart, köpa ett nytt? haha :P Ne vi får se. Jag får väl iaf köpa pussellim och limma ihop det, rama in det och sätta upp det på väggen! =)


Imorgon kommer Malin hit så ska vi troligtvis äta nere på torget och gå i lite affärer också, ska bli trevligt =)

På lördag ska mamma, Nea, Malin och jag iväg och kolla på säng till mig, får väl se om jag hittar någon och vilken storlek det blir på den. Jag tycker att vi borde få upp en 140 cm bred säng för våran trappa, men ja jag vet inte faktiskt. Vi får se.


Ne nu är det snart dags att sova. God natt!

//CarroEllen