CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 2/2

Hejsan bloggen!


Ja då var det redan februari. Januari brukar ju oftast gå väldigt långsamt, men i år har den bara flugit förbi.

Ja februari nu vilket sägs vara årets kallaste månad, och så länge det kommer lite snö hit också så får vi väl hoppas att det blir lite mysig vinter i Göteborg också. Jag har läst att Stockholm har ju haft massor av snö denna vintern, ni kan väl skicka ner lite till Göteborg också..


Den senaste veckan har jag varit väldigt trött och på jobbet har det varit en del prat om själva företaget efter lite problem, dock inget jag vill skriva om här då det bara är inom företaget, iaf så länge som jag jobbar där känner jag.

Men ja, annars har det inte hänt så mycket den senaste veckan. I lördags städade älsklingen och jag massor här hemma, och på kvällen hade vi bokat bord på restaurangen nere på torget, Tilda och Josper. Det måste verkligen vara Torslandas mest populära restaurang för tillfället. De senaste gångerna när vi har varit där så har det varit helt fullt, och i lördags skulle de dessutom laga mat till ett teatergäng i samma hus, Torslandarevyn hade nämligen premiär i lördags, så det var första gången det tog väldigt lång tid innan maten kom in, vi väntade 35 min, medans bordet bredvid oss väntade 50 min. Men ja, som sagt var så brukar det inte vara, men roligt ändå att de har att göra och att de äntligen har lyckats öppna en sådan trevlig restaurang här, och med både väldigt god mat och till rimliga priser.


I helgen skulle vi gått på bio igen, som vi inte fick gjort helgen innan, men när vi skullle boka biljetter i fredagskväll så var det iprincip fullbokat, så till helgen hoppas vi att det finns lite fler platser. Sedan skall vi upp till Torslanda torg ocskå och hämta ut ett paket, lite saker vi har beställt från Universeum, bla. fler 3D pussel som jag tycker är väldigt roliga.


Ne nu måste jag fixa lite lunch innan det är dags att dra sig till jobbet.
Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen