CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Troligtvis fått jobb :D

God kväll bloggen!

Ligger nu hemma i min egna säng igen efter att ha varit ute hos älsklingen i helgen =)


Helgen har varit väldigt rolig och trevlig. Vi har spelat lite olika spel och lite sådant.

Sedan var det i fredags när vi kom dit så hade Jesper glömt sätta på värmen i det andra huset (vi brukar sova i deras gamla hus) så det gick vi och gjorde direkt men det tar ju ett bra tag innan det blir varmt. Cirka 40 min senare, när vi hade ätit middag och Jesper hade packat ihop det han skulle ha med sig ner så gick vi ner till det andra huset. Där tände vi en brasa i öppna spisen och när det hade tagit sig ordentligt så tog vi varsin stol och satte oss framför elden och bara kollade på den och pratade lite. Efter en stund kom Jesper på att vi kunde ringa ner hans pappa som också älskar att sitta så vid öppna spisen, så det gjorde vi. Så ja, där satt vi alla tre framför brasan och pratade och bara var och njöt, det var väldigt härligt och mysigt =)


Sedan igår kväll eldade vi också lite och då grillade vi banan med choklad över glöden, det blev så enormt gott :D


Så ja, denna helgen har varit väldigt härlig, rolig och trevlig :D tack Jesper <3Nu ikväll så ringde han mig från "Lilla saluhallen" och frågade om jag hade fått tag på hon på af men det har jag ju inte fått, så imorgon ska jag ringa henne igen och hoppas att hon inte är sjuk fortf. Han sa det att han hoppas och räknar med att jag kan börja där den 1 december vilket är nästa onsdag :D Guuud vad härligt det ska bli :D :D :D  


Nu ska jag nog snart sova tror jag. Ute snöar det ju nu så vi får väl se hur mycket det har kommit imorgon bitti =) God natt bloggen! Kram på er =)