CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hälsö idag

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och har just ätit lite lunch. Vid halv 9 tiden imorse så kom jag hem från älsklingen efter att ha varit där sedan i torsdags =)


Förut pratade jag med Malin och hon jobbar tydligen inte denna veckan så idag ska vi ta oss en cykeltur ut till Hälsö och gå en härlig promenad där =) och efter det så ska vi hem till Thomas (pappa) och äta lite innan vi cyklar hem igen. Så ja, vi får väl se hur detta blir, om det kommer att dyka upp massa gamla jobbiga minnen eller vad som kommer att hända. Jag vet faktiskt inte.....

Jag ska iaf ha med mig kameran så jag ska ta en del kort har jag tänkt mig =) kommer väl lägga upp några här sedan =)


Ikväll kommer mamma hem så ska vi tre ha lite myskväll pratade mamma om, sedan flyttar ju mammas kille ut från sitt hus på fredag, de har redan tagit hit en hel del saker. så då kommer ju Mikael att bo här en del. Det kommer att kännas väldigt härligt, men samtidigt konstigt eftersom att... ja jag vet inte riktigt hur jag kan säga, men det kommer typ kännas som att vi är en riktig familj igen eller hur jag kan säga, svårt att förklara..... Men men =)


Nej, nu ska jag snart upp till min morbror så ska han hjälpa mig att fixa cykeln lite innan jag cyklar ut och möter Malin på Björkö för att sedan ta den lilla färjan till Öckerö (då slipper vi cykla så långt :P )


Kram på er alla bloggläsare! =)