CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Njuta av lovet! :D

God morgon på er alla bloggläsare!


Då ligger man i sin egna säng igen då denna morgon efter att ha varit hos Jesper hela helgen.

Igår eftermiddag kom vi hit hem, och eftersom att han inte är ledig idag så fick han sova här inatt för att ha närmare till skolan =)


I fredags fyllde ju Jesper år så jag var med han och hans föräldrar ute på resstaurang. Det blev en Italiensk, Teos =) Det var väldigt god mat där, men herregud vad mätt jag blev :P Fick inte i mig allt.... Det var en väldigt trevlig kväll =) Runt halv 10 tiden var vi ute hos de.


I lördags gjorde vi väl inte så jättemycket vad jag minns. Vi kollade på ett antal filmer, handlade mat och lagade mat :P Ja i lördags fixade Jesper och jag middag för oss själva =) Vi gjorde nåt thailänskt. Typ nudlar och marinerad fisk. Det blev väldigt gott bortsett från att jag tyckte det nästintill var för starkt medans Jesper inte tyckte att det smakade något alls xD haha..


Igår eftermiddag/kväll så ville Jesper ha något att äta så vi ställde oss och gjorde pannkakor. Jesper fick göra smeten och jag fick steka de. Under tiden som jag stekte så grejade han med min dator som har jobbat sig en del, men tror den är bättre nu, tack Jesper! =)


Men ja, det blev inte bara pannkakor, och inte heller vilka pannkakor som helst :P Jag var så himla gottesugen vilket även Jesper var, så ja vi gjorde chokladpannkakor och så gjorde Jesper en typ chokladkräm/sås och så tog vi vaniljglass till =) Det var enormt gott, dock väldigt mättande :P haha.. ja jag mådde illa efter att ha ätit 3 st xD


    


Imorse vaknade vi av Jespers klocka som ringde kvart i 7. Usch då ville jag verkligen inte gå upp. Men ja, Jesper drog med mig upp ändå :P


När han hade gått runt halv 8 så gick jag och lade mig igen och sen dess har jag sovit till och från, vaknade kvart över 9 =)


Senare idag kommer Jesper hit igen, han lämnade lite saker här.


Och ja, imorgon kommer Cissan hit :D det ska bli väldigt roligt =) Hehe, då kommer det bli daaaaaaaaaaatorn xD haha.. Ja det är det vi två gör, sitter vid våra kära datorer xD Vi får väl se hur länge vi orkar sitta uppe på nätterna denna gång  :P Det är ju faktiskt bara ett årsen som vi faktiskt satt uppe till 3-4 på natten vid våra kära datorer och hade enormt roligt xD Får väl se hur det blir denna gång. Mamma kommer ju att vara hemma nu bara, men men vi får väl överleva :P


Vi får väl se när hon dyker upp imorgon :P xD :D :D


ne, man kanske ska ta gå upp och äta lite frukost. Kram på er alla bloggläsare!