CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Jobba kväll

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att jag ska åka till jobbet. Idag ska jag för första gången stänga på jobbet så jag börjar kl 13 och slutar 20:30. Det ska bli roligt att få testa på att även stänga, inte bara öppna, men just denna tiden som jag får innan jag ska gå iväg till jobbet på förmiddagen känns inte så rolig, jag liksom bara går och väntar på att jag ska åka till jobbet, jag kan liksom inte slappna av riktigt, men men, får se hur det går idag, men det kommer säkert att gå bra =)


Igår kväll var Malin och jag iväg och spelade badminton, det var väldigt roligt. Igår var just en sådan perfekt kväll för badminton för min del, när jag väl börjar spela så tänker jag inte på något annat, jag bara är i träningshallen, allt annat bara försvinner ur huvudet, älskar det! Igår var den vanliga tränaren tillbaka också, han som vi hade när vi spelade för flera årsen också. Han kan vara väldigt jobbig eftersom att han är väldigt mycket på eller hur jag kan säga, han säger till så fort något steg inte ser bra ut osv, men igår var han rolig samtidigt, han skrattade också vilket gjorde att det blev roligare =) Jag älskar att spela badminton!


Till helgen har älsklingen scouter så då har Malin och jag sagt att vi ska ha en Carro och Malin helg. Vi ska storstäda här hemma och även ta en sväng till stan pratade vi om också, vi har lite saker som vi behöver köpa, så det ska bli trevligt =)


Ne nu är det väl dags att fixa lite lunch innan jag ska gå till bussen.

Ha en bra dag!


//CarroEllen