CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 31/1

Godkväll bloggen!

 

Då var det söndag igen, och ännu en vecka som har gått väldigt fort.

I tisdags fyllde lille Lukas två år, två år! Vad hände där liksom?! Så ja, vi var några få personer som var och firade honom lite . Jag hade köpt två stycken målarböcker, men inte vilka målarböcker som helst. Dessa heter water wow, ett block med teckningar och en penna som man bara fyller med vatten. När man målar i boken så kommer färgen fram, och när den torkar så försvinner den, så den går att återanvända, och är inte alls kladdig, superbra! Lukas förstod inte riktigt grejen med att måla i boken just då, men han älskade pennan, den somnade han med i handen på kvällen, så söt!

 

Annars har vi haft en ganska lugn vecka, eller ja, mycket i skolan som vanligt nu. Nu kommer vi plugga hemifrån i alla fall hela februari, så får vi väl se vad som händer sedan.

 

Igår städade vi lite här hemma. Vi var också och storhandlade under morgonen när det var lite folk på Maxi. Under eftermiddagen tog vi oss en härlig promenad ner till golfbanan igen. Det har typ blivit vårat nya promenadställe, det är så härligt där.

Idag var vi också ute på en långpromenad. Även denna gång på golfbanan, men idag gick vi till den högsta toppen, där har jag bara varit och gått någon gång tidigare, och det är nog tio år sedan, så det var väldigt härligt och trevligt.

 

Imorgon är det dags för skola igen.  Vi skall börja med ett arbete om Medeltiden, så vi får se hur det blir. Sedan skall jag ha Teamsmöte med studievägledaren imorgon också. Jag hoppas verkligen att hon har hittat några fler utbildningar till mig inom lärarassistent, eller något liknande.

 

Här kommer lite bilder från dagens promenad:

 

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

//CarroEllen