CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sååå typiskt

God morgon på er!


Inatt har jag väl sovit bra, har dock vaknat några gånger =(   Vaknade nu sist kvart i 9 av att jag hörde grannarna prata (jag har alltid öppet fönstret) och så kunde jag inte somna om så satte mig här ist.


Halsen är verkligen inte bättre idag, snarare tvärtom =( Det är så himla typiskt att man blir sjuk när ledigheten börjar. Jag blir väldigt sällan sjuk under sommaren, men i år klarar jag mig tydligen inte undan det.

Så var jag inne på aftonbladet för en stundsen och läste om "därför blir du semestersjuk" http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5274539.ab 

Jag har ju ungefär sen februari/mars där någongång sagt att jag nu behöver ett lugnt lov. Det har jag sagt för att det har varit så mkt att göra, det har varit stressigt här hemma, det har varit problem hit och dit, och just därför har jag behövt lov. Nu är jag verkligen överlycklig att det äntligen är lov. Jag är ju nu ledig i 2 veckor innan jag börjar jobba på Mums 3 veckor igen, men jag är ändå ledig, och jag har verkligen typ ingeting speciellt planerat vilket är helt underbart, MEN nu ska jag nog då ist gå och bli sjuk.... Det är inte det man vill under sommarlovet, nej verkligen inte. Men som det står i artikeln, då vet man att ledigheten är välbehövlig, och jo verkligen, det har jag sagt länge..... Jag hittade några bafucin i skåpet som jag får ta idag då, men jag har inte heller någon större ork.

Asså detta började ju igår. Jag vaknade av att jag hade ont i halsen, och senare på dagen kände jag att jag verkligen inte hade någon ork alls.

Vi får väl se hur denna dag blir, hur mycket jag orkar. Ska ju ut till Malin en stund idag där vi ska ha lite knytkalas, men sedan ska jag och några andra ta 10 färjan hem ikväll.


Ne, man kanske ska ta och gå upp ur sängen och ta gå och kolla vad man ska ha på sig idag.


Ni får ha en riktigt bra midsommarafton så får vi se om jag hinner uppdatera senare idag. Kram på er alla bloggläsare.