CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart fredag =)

Godkväll bloggen!

Ja snart är det äntligen fredag igen och slut på denna veckan. Ja denna vecka har varit bra konstig på flera sätt, det har hänt så mycket, en hel del jobbiga saker, dock inget jag vill skriva om här. Hoppas att nästa vecka blir bättre, men ja, det känns som att de kommande veckorna kommer att bli konstiga, väldigt konstiga, ingenting kommer att stämma, inget kommer att vara som det ska vara känns det som. Men men...

Det är därför jag inte har skrivit så mycket här i veckan heller....


Imorgon får jag väl se till att ha lite myskväll själv, mamma är ju i och för sig hemma men ja, jag vet inte, vi får se. På lördag åker Malin och jag ut till Jesper och kommer hem på söndag igen. Det ska faktiskt bli härligt att komma dit ut igen, saknar älsklingen så mycket, det är ju två veckorsedan vi träffades sist. Och just att Malin kommer med också, det blir väldigt trevligt :D och så vill jag bort här hemifrån nu också känner jag...


Usch vilket väder det är ute nu då, regn och det blåser en hel del. Lagom till lördag då vi ska ut till Jesper så varnar de för högt vattenstånd också vilket då innebär att vi får se till att hålla koll på hur färjerna går, om det är så högt vatten som smhi säger att det ska vara så blir det problem för snabbfärjerna att gå, vi får väl se.


Jag önskar att jag hade haft tid till att skriva mer här nu, för nu vill jag verkligen skriva känner jag, men tyvärr inte för om jag ska orka jobbet imorgon så måste jag alldeles strax sova.


Nu ikväll har jag suttit i telefon med Malin i lite mer än 1,5 timma :P hehe ja det är vi det :P sedan har jag inte gjort så mycket annat, satt just och kollade på klipp från Lotta på Liseberg från i somras, blev besviken på mig själv för att vi aldrig var där i somras, bara förra året. Men men, så är det.


God natt!

//CarroEllen