CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sista julklapparna köpta

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma vid mitt skrivbord och bara tar det lugnt. Jesper är iväg på julmiddag med jobbet, jag hade ingen lust att följa med, så ikväll är jag själv en liten stund till. Fast jag har inte varit hemma så många timmar faktiskt. Efter jobbet åkte jag nämligen till stan och träffade Malin. Det var längesedan nu så det var väldigt trevligt. Vi var och åt på Lydia´s i Nordstan, tacobuffé, satt där och pratade massor. Sedan gick vi en sväng och kollade på marknaden i Nordstan, och efter det även i lite andra affärer. Malin fick köpt sig en tröja, och jag köpte de två sista julklapparna som jag hade kvar. Jag fick även köpt ett väldigt gott kaffe som jag smakade på när Malin och jag var på chokladmässan, ett julkaffe med smak av pepparkaka, så det ska vi dricka på julafton =)


Ja, annars här hemma nu ikväll har jag slagit in de två julklapparna som jag köpte, måste dock köpa fler etiketter/kort.

Jesper och jag räknade alla julklappar igår som vi har köpt i år, både han och jag. Jesper konstaterade att vi kommer att behöva en stor gran, bara vi har nästan 20 klappar som ska få plats under granen. Men jag menade på att det räcker ändå med en liten, man kan ju ha många klappar under en liten gran också, och då ser det så himla mycket ut. Ne det där med gran får vi se hur vi löser, ska hitta plats för den också, men det löser sig =)


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen