CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

En vecka med fullt upp

Godkväll bloggen!

 

Då har det gått ännu en vecka. Den här veckan har det gått i ett på jobbet. I början av veckan var det friluftsdag för alla åk 4 i hela Stenungsund, så då blev det en heldag där. De andra dagarna har det varit fullt upp på andra sätt, så jag har varit riktigt trött den här veckan. I onsdags skulle Jesper och jag dessutom in till stan på kvällen för att fira Jespers bror och pappa som hade fyllt år. Vi var då på Dorsia och åt mat. Den kvällen var vi hemma halv 10, så när vi kom hem så däckade jag, helt slut efter den dagen.

Förra fredagen började jag dessutom med en ny medicin för andningen, något jag hoppades kunna komma undan, men det gjorde jag inte. Så den har säkert också varit en stor anledning till att jag har varit så trött i veckan. Den här medicinen skall jag ta i 3-4 månader, för att sedan göra en ny spirometri. Hoppas verkligen att den hjälper nu, så jag slipper den här skiten.

 

Igår hade älsklingen och jag en hemmadag. Vi städade och grejade lite under förmiddagen. Under eftermiddagen satte jag mig och jobbade i 3,5 timme. Redan när jag började jobba för nästan en månad sedan fick jag veta att jag skulle gå en kurs på datorn, men av flera anledningar har det dragit ut på tiden, men nu fick jag äntligen tillgång till den. Så i fredags pratade jag med min chef och frågade om jag fick göra den kursen hemma under helgen istället, för att sedan ta ut den tiden på jobbet, vilket var okej. Så den kursen gick jag igår. Så skönt att äntligen ha fått gjort den då den har hängt efter mig sedan jag började jobba. Så veckan som kommer blir det lite kortare dagar för mig, så skönt.

 

Idag har Malin varit här en stund. Vi gick en sväng nere på torget innan vi gick hem och åt lunch, kycklingsallad. Efter lunchen satte Jesper, Malin och jag oss och spelade ett nytt "Exit the game". Vi har ju spelat flera av de spelen tidigare, men nu var det ett tag sedan, så det var väldigt roligt att spela det igen. För er som inte vet vad det är för ett spel så är det typ som "Escape room", väldigt roligt. Tack för en trevlig dag.

 

På tisdag skall jag börja driva läxhjälp på jobbet, så roligt. Det gjorde jag ju på förra skolan, vilket var väldigt roligt, men detta blir på ett annat sätt. Men jag hoppas att det blir lika roligt ändå.

 

Nu hoppas jag verkligen att nästa vecka blir lite lugnare, och att jag inte känner mig lika trött som jag gjort den här veckan. Det jobbigaste är nog ändå att köra såpass långt när jag är så trött som jag har varit. Jag hoppas verkligen att jag får förlängning på jobbet även under vårterminen, så vi kanske kan ansöka och lånelöfte och förhoppningsvis hitta ett boende så jag inte får så långt att köra.

 

På fredag skall mamma och jag till landet igen. Den här gången blir det dock inte så mycket svampplockning, då det är marknad i Årjäng på lördag. Så ja, det skall bli väldigt roligt. Jag känner verkligen att jag längtar dit upp igen. Det är så mycket enklare där nu när vi har ett helt fungerande kök och värme, så härligt.

 

Nu är det snart dags för middag. Ikväll blir det potatis och rotfrukter i ugn med örtmarinerad kyckling och tzatiki till, mums!

 

Hoppas att ni har haft en bra helg.

//CarroEllen