CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 9/2

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med Jesper och bara tar det lugnt.


Idag har vi haft en ganska lugn dag på jobbet, bara en del att göra under lunchen, och runt lunch idag kände jag att jag hade väldigt ont i halsen, men det gick faktiskt över någorlunda, hoppas inte det är förkylning på g.


På hemvägen idag så åkte jag med en väldigt sur busschaufför. När bussen precis skulle gå från Backaplan, den hade kört ut från hållplatsen, men utanför bussen stod några andra bussar, så vi var fast där. Då knackade en tjej på dörren om att hon ville in. Chauffören menade på att han hade kört från hållplatsen och pekade att bussen går därborta (typ 3 m bakom) så han vägrade släppa på henne, riktigt elakt, en buss som går en gång i halvtimmen. Tyvärr finns det alltför många sådana chaufförer som kör för västtrafik, en del är väldigt trevliga, men tyvärr är de inte många, sedan finns det destofler riktiga rötägg till chaufförer.


Här hemma nu ikväll har vi lagat pannbiffar, sedan hade Jesper köpt mer smördeg så han gjorde några strutar, de som jag misslyckades med i helgen. Han gjorde tre stycken, två av dem förblev strutar. Jag funderar på om det kan bero på att vi har använt oss av färsk smördeg, inte fryst som jag alltid har gjort annars. Konstigt är det i alla fall. Men ja, det blev ett par strutar och ytterligare några nutellasnurror, mums!


Just det ja, jag glömde skriva det här igår. I fredags var jag hos optikern och gjorde syntest, provade även bågen igen som mamma och Jesper var med mig och valde ut förra veckan, så om lite mer än en vecka så har jag nya glasögon, härligt! Hoppas att jag trivs bättre i dem än de som jag har nu. De jag har nu känner jag mig så instängd i, jag ser bågen hela tiden, ganska jobbigt, medans de nya är lite större och inte alls lika mycket båge, tror det blir bra =)


Ne nu är det faktiskt snart sovdags, vi är jättetrötta här hemma båda två.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen