CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 14/12

Godkväll bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt, känner mig helt slut.

Förra helgen var ju älsklingen sjuk, och i början av veckan började jag också känna av det, så typ hela veckan har jag varit helt slut och haft svårt att sova, men eftersom att det är så mycket lättare att vara i skolan och vara småsjuk än att jobba så har jag varit i skolan ändå.

 

I tisdags var jag i stan och handlade lite julklappar med Malin. Vi fick en mysig och trevlig eftermiddag och avslutning med middag på Vapiano.

 

I fredags hade vi en liten redovisning i skolan. Vi var två stycken i min grupp som skulle läsa upp en dikt av Dan Andersson för lärarna. Det gick bra, vi läste hela dikten ihop men fick göra det tre gånger eftersom att den andra personen tappade bort sig i texten, men sådant händer ju. Både vi och lärarna blev nöjda i alla fall.

 

Idag skulle vi egentligen varit på födelsedagsjulbord på Hälsö, men idag är nog den dagen som jag har mått sämst faktiskt. Så ja, vi har varit hemma idag, har fått städat lite och tvättat. Jesper är fortfarande förkyld också så vi har tagit det väldigt lugnt. Jag sov till kl 10 imorse också, det brukar jag verkligen inte göra, så det var nog behövligt.

 

Ikväll blir det till att ta det lugnt, skall laga lite mat bara, fisksoppa, mums! sedan blir det nog till att kolla på någon julfilm.

 

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre för då skall jag eventuellt till Ikea med mamma, och så hade jag behövt sätta mig och räkna lite matte. Jag kommer inte ihåg om jag har sagt det, men till en början var tanken att jag skulle läsa matte 1 på två år, men har nu ångrat mig och skall läsa det på ett år istället för att sedan läsa matte 2 nästa år, vilket då innebär att den boken vi har skall de flesta andra i gruppen jobba med under två år, men jag skall vara klar med den till sommaren. Så ja, det blir till att räkna en del matte här hemma också, så det är tur att jag har älsklingen här hemma som är så grym på matte som hjälper mig.

 

Nu är det dags att börja med maten!

 

Ha en fortsatt bra lördagkväll!

//CarroEllen