CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 12/2

Godkväll bloggen!

 

Då har ännu en vecka gått. Den här veckan har jag haft fullt upp på jobbet. Veckan som kommer skall nämligen jag och två andra kollegor hålla i lovskolan. Det blir första gången som denna skola anordnar det, så det är extra roligt och spännande att jag får vara med och bygga upp det. Så ja, den här veckan har jag och en av de andra  fått försöka planera så gott som vi har kunnat, då vi egentligen inte har fått någon tid till det alls. Informationen gick även ut väldigt sent till både lärare och vårdnadshavare, de fick tre dagar på sig att anmäla sina barn, så allt har blivit ganska stressigt denna gång. Nästa gång tänker vi att anmälan skall vara öppen i tre veckor, och att vi har två veckor på oss att planera lite mer. Eller ja, det är en önskan i alla fall.

 

Den här helgen har varit väldigt härlig. Igår åkte Jesper och jag in till stan då jag skulle klippa mig. När jag var klar hos frisören mötte upp Jesper. Vi gick en sväng till Panduro, där Jesper köpte lite garn till en grej som han har tänkt virka. Efter det gick vi och åt lunch på Roberts coffee. De har verkligen supergoda saker, och vad jag har förstått det som så gör de allt på plats. Så ja, jag åt en grillad foccacia med kyckling, supergod! De har även egengjord glass som jag har ätit där tidigare, dock inte igår, men den är verkligen supergod också. 

Väl hemma i Torslanda igen åkte vi och storhandlade innan vi åkte hem och sov middag och bara tog det lugnt.

 

Idag har vi haft en superhärlig hemmadag. Jag gick upp vid 8-tiden imorse. Då började jag småstäda lite innan jag satte mig framför tv:n och åt lite frukost fram till kl 11, så härligt med en riktigt lugn morgon. Efter det satte jag mig och stickade lite. Jag blev så sugen på att börja sticka igen när Jesper satt och virkade. När jag var liten pysslade jag mycket med garn. Jag både virkade, stickade och påtade (fingervirkade). När jag bodde på Hälsö minns jag att jag virkade små väskor till Barbiedockorna samt påtade dukar. När det gäller både virkningen och stickningen så har jag tyvärr aldrig lärt mig att läsa mönster (så hur jag gjorde väskorna till dockorna har jag ingen aning om), så jag har aldrig stickat något speciellt. Jag tycker bara det är trevligt att sitta och sticka. Men när jag började få problem med händerna för några år sedan fick jag lägga allt det på hyllan. Så idag var första gången på flera år som jag testade att sticka lite lätt igen, men tyvärr tyckte inte mina handleder om det..

Under eftermiddagen har vi städat och tvättat lite här hemma, annars bara mest tagit det lugnt. Så ja, vi har haft en riktigt härlig helg.

 

Nu är det snart dags att börja med maten. Ikväll blir det lax i parmesansås, mums!

Imorgon är det då första dagen på lovskolan, vilket skall bli superroligt och spännande.

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

//CarroEllen