CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Nationaldagen

Hejsan bloggen!

 

Vilket väder det blev idag, jättevarmt med sol och moln.

Idag har älsklingen och jag varit nere på Torslandafestivalen.

För bara ett par månader sedan gick föreningen som brukar ordna allt med festivalen ut med att de inte skulle göra det i år. Då var det en person som har haft hand om den innan som inte tyckte det var okej att Torslanda skulle bli utan festival i år. Så han tillsammans med butiker och flera andra personer lyckades på bara 1-2 månader planera och boka in saker för att det skulle bli en festival i år igen. Och detta gjorde han verkligen superbra. Festivalen i år var till och med bättre än vad den har varit de senaste åren. I år var det flera lokala artister som uppträdde vilket är väldigt trevligt. Det var också intervjuer med olika personer inom Göteborgs stad, lotterier, karusell, bungyjump för barn och även marknad. Just det här upplägget var det för flera år sedan, typ bland de första gångerna jag var på den, och då var den jättebra, vilket den även var nu. Och vädret har varit kanon nästan varje år.

 

Annars den här veckan har jag kört med körskolan. Den lektionen gick inte så bra. Jag hade sovit dåligt i flera nätter, men kände mig ändå ganska pigg just den dagen, men jag skulle öva på att parkera och lite sådana saker som jag inte gjort så mycket, och det gick inte så bra.

Igår körde jag med mamma, och då ville jag köra en väg som vi kört flera gånger tidigare för att känna att jag klarade det eftersom att det inte har gått så bra de senaste gångerna jag har kört. Och ja, det gick bra, och jag kände mig mer taggad igen efter den körningen.

 

Resten av dagen får vi se vad som händer, men troligtvis bara ta det lugnt, det går inte att göra så mycket nu när det är 30 grader ute. Tänk att sådant här väder hade vi nästan varje dag förra sommaren, men då vänjer man ju sig efter ett tag.

 

Hoppas att ni också har haft en trevlig nationaldag.

 

//CarroEllen