CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Shoppinglördag

Godkväll bloggen!


Ja jag sitter fortfarande hemma i soffan med älsklingen som när jag skrev förra inlägget, om bilexplosionen i Torslanda.


Idag har mamma, Nea och jag varit och shoppat. Först var vi på Newbody i Frölunda, de hade utförsäljning av utgående sortiment, så där köpte vi en del underkläder. Efter det åkte vi till Frölunda torg. Där provade jag ett par jättesköna sandaler från Timberland, men tyvärr var de inte helt perfekta så det fick vara, provade också ett par andra som också var jättesköna, men då var min storlek slut, så typiskt. Men ja, jag hittade ett par andra sandaler på Bianco, typ likadana som jag köpte där förra året, fast svarta, de hade hade sedan tidigare är vita. Sedan köpte jag också en klänning och en cardigan på MQ i märket Bondelid. Jag har verkligen fastnat för Bondelid, de har mycket kläder som jag tycker om och som passar så bra.

När vi var klara på Frölunda torg så åkte vi hem till mamma och Nea. Där släppte vi av Nea så åkte mamma och jag till Ikea. På Ikea fikade vi lite först, köpte varsinn kaffe, mamma en kanelbulle och jag en chokladmousse, den fikan kostade 18 kr. Så ja, där köpte jag bara lite krokar som vi ska ha i badrummet och hänga saker på.

Så ja, denna dagen har vi shoppat en del alla tre, och vi har haft en väldigt trevlig och rolig dag, tack mamma och syrran <3


Lite bilder från dagen kommer här:


 

Från Newbody


 

Svarta sandaler, den som sitter mellan tårna stör man sig inte ens på som man brukar göra på många sådana skor, supersköna! Dessa återkommer varje år, men ser lite annorlunda ut och finns i ganska många olika färger, på Bianco.


 

En enkel, men väldigt skön mörkblå klänning från Bondelid.


 

En sådan här cardigan har jag sedan tidigare, fast i mörkblå. Då jag har använt den mycket så valde jag att köpa den i en annan färg också, ljusrosa.//CarroEllen