CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Saker och ting är klart...

God morgon bloggen!


Då var det söndag igen och idag blir det till att åka in till stan med Malin, älsklingen och Lisa och gå på bio, det blir Wallander.


De senaste två veckorna har jag fått ordning på lite saker vilket känns väldigt härligt. Det första är en kurs som jag har hållt på med sedan i oktober. Den kursen är från jobbet via internet som jag äntligen blev klar med igår, det känns helt underbart.

Förra helgen var mamma, Malin och jag iväg och kollade på soffa till Malin och mig, den vi har idag är en liten gammal ikea soffa. Och ja, vi hittade faktiskt en soffa som kommer om ca 5 veckor :D Det blir en bäddsoffa och även en fotpall till som man kan bädda ut till en säng, skitbra! =)

Och i torsdags var jag iväg på synundersökning så om två veckor har jag nya glasögon också.

Så ja, de senaste två veckorna har vi fått gjort en del saker som vi/jag har tänkt göra en längre tid =)


Just det ja, sedan läste jag ju i veckan också om att Gyllene tider har återförenats och ska ut på sommarturne, det får man ju verkligen inte missa! Jag minns så väl kvällen den 7 augusti 2004 när jag var och såg GT25 på Ullevi där vi var närmare 60.000 pers. Och nu 9 år senare åker de ut på turne igen, det ska bli skitroligt, ytterligare en Gyllene tider sommar :DIgår kväll hade vi det trevligt här hemma. Mamma kom förbi och skulle hjälpa oss att sätta upp gardinstången som har lossnat för andra gången i vardagsrummet, tyvärr glömde hon mollytången hemma så vi lyckades inte, sedan kom också Malins mamma förbi så vi åt tacos här allihop igår kväll, det var trevligt =)


Ne nu är det väl dags att gå upp och äta frukost. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare!


//CarroEllen