CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken vecka!

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt, ska nog snart sova.


Ja, som rubriken lyder, denna veckan har det varit väldigt mycket på jobbet, komma in i nya rutiner och visa den nya chefen hur vi alltid har gjort med saker och ting. Hon har jobbat på Subway i 5 år, men varje restaurang har ju sina rutiner och saker som alla gör olika. Så ja, det har varit mycket i veckan, både igår och idag har vi haft sådana kaosdagar verkligen, massor att göra, en del kunder, men inte så jättemycket ändå, det har varit allt annat som har varit mycket. Tex. igår när jag kom till jobbet kl 13 så kom varorna i samma veva, och givetvis kom de på pall, vi får inte ta emot på pall och detta vet egentligen de vi får varor ifrån, men när vi sa det till han som levererade så blev han skitsur och bara blängde på oss, men han packade tillslut om allt till vagnar istället. Sedan fanns det nästan inget bröd heller när jag kom, de hade bakat alldeles för lite på morgonen och förmiddagen. Så ja, hela eftermiddagen sprang vi runt och gjorde allt samtidigt typ.

Idag hade vi en beställning kl 11:30. De som hade kommit med beställningen är några som gör det ibland, problemet är bara att deras beställningslista är aldrig korrekt, det är alltid massa saker som saknas om vad som ska vara på smörgåsarna osv, men detta visste inte Amanda om, utan hon tog det med lugn och ro medans jag sprang runt hela morgonen och förmiddagen som en idiot, preppa massor, baka bröd, diska, hjälpa kunder osv. Ne, så dessa två sista dagarna denna veckan har varit väldigt röriga med väldigt mycket att göra.

Arbetsförmedlingen har jag inte lyckats få tag på än förresten, får försöka ringa de någon dag istället, mail verkar de ju inte svara på i alla fall..


Imorgon är det då Torslanda festivalen, och Jesper skulle egentligen åkt iväg med jobbet över dagen, men tyvärr blev det inställt. Så imorgon går nog vi på festivalen en sväng om vädret tillåter, på kvällen ska jag sedan med Malin ut till hennes föräldrar på Björkö, det ska bli trevligt, var flera år sedan jag var därute.


Ne nu är det dags att sova! God natt!

//CarroEllen