CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 28/2

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och känner mig helt slut.


Igår slutade jag kl 15 på jobbet, jag öppnade på morgonen för ovanlighetens skull.

Efter jobbet hade Jesper och jag pratat om att gå på restaurang, på en pastarestaurang, Pasta Haus. Dock var jag alldeles för trött för det, men Jesper envisades med att jag skulle komma till hans jobb ändå och hålla han sällskap på hemvägen, så det gjorde jag. Men ja, Jesper lyckades inte komma iväg tidigare, så jag satt med där i typ 50 min. Men ja, det var lite trevligt ändå, träffade några av hans arbetskamrater vilket var ett tag sedan jag gjorde.

Så ja, igår kväll blev det ingen restaurang, men vi får gå dit någon annan gång. Istället blev det att vi åt olika mat, Jesper köpte thaimat nere på thaien på torget, medans jag var sugen på kycklingtallrik från pizzerian.


I förmiddags oljade jag in vårat köksbord här hemma och grejade lite. Linnea har nämligen lagt ut det på blocket, likaså stolarna, vi vill inte ha det. Det är lite för känsligt för våran del, minsta lilla vattendroppe blir det märken av typ. Så vi får se om hon får sålt det.

Så ja, annars idag har vi varit en sväng borta i Bäckebol. Först var vi på Mio och kollade på matbord och stolar. Vi hittade ett som vi fastnade för, dock i största laget. Bordet var 2 m långt, det vi har idag är 180 cm, men det borde passa ändå. Här hittar ni det som vi kollade på. Till stolarna fanns det flera olika klädslar som man kunde köpa till, så det var ganska bra, men ja, vi måste ju få sålt det vi har idag först innan vi köper nytt.

Efter Mio gick vi runt i lite butiker där innan vi gick bort till Ikea och åt. Efter att vi hade ätit kollade vi på lite saker även där. Det enda vi köpte var några småglas och sådana klämmor till påsar.

När vi väl kom hem till Torslanda igen så gick vi till maxi. Där var bokrean i full gång, och vi hittade ett par böcker var. Jag köpte en världsatlas, har alltid tyckt om att bläddra i sådana böcker. Sedan köpte jag även en bok med spökhistorier. Så ja, nu ikväll har faktiskt jag suttit och läst högt ur spökboken, Jesper ville också höra, lite trevligt, det är inte så ofta som man sitter och läser högt nu för tiden.

Jag minns så väl när vi bodde i lägenheten på Hälsö. Vi gjorde en liten hydda på balkongen, hade en ficklampa, därunder satt mamma, Nea och jag, mamma läste högt ur spökhistorieböckerna, det var väldigt mysigt och trevligt <3


 


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)  

//CarroEllen