CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

15 april

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i vanlig ordning hemma i soffan och bara tar det lugnt. Jag har fortfarande ont i ryggen, fast inte lika ont som igår, idag har jag mer typ varit trött på ett konstigt sätt i ryggen, sedan gjorde det ont när jag gick uppför trappan här hemma idag, mysko, hoppas det släpper snart.


Idag har vi haft en helt okej dag på jobbet, jag har haft stora "sölardagen" jag har spillt en del saker idag. Ja detta med kortvecka just denna veckan kunde inte passa bättre verkligen, den här veckan känns verkligen som en riktig "trötthetsvecka".


Imorgon är det då onsdag och det innebär att vi får massor av varor och dricka på jobbet, skillnaden mot vanlig onsdag är att imorgon får vi dubbelt så mycket som i vanliga fall eftersom att det är ett par röda dagar nu och så, tur bara att jag inte tar varororna, ne jag fixar allt annat istället =)


Just det ja, tänkte tipsa om en väldigt god maträtt som älsklingen gjorde här nu ikväll, eller ny och ny, lite ny. Det var kasslerstroganoff, typ som korvstroganoff fast med kassler istället (jag äter ju inte korv) och det var jättegott verkligen, och med minimajs i, mums =)


Ne nu är det snart dags att sova. God natt!


//CarroEllen