CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Rulltårtebakelser täckta med sockerpasta, hur blir det?

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma hos älsklingen och skriver detta.

Idag har vi nästan inte gjort någonting som vanligt vilket har varit en aning segt. Asså vad kan man egentligen hitta på? Jesper och jag kommer aldrig på vad vi kan göra...


Nu har jag suttit en stund och kollat på massor av recept. Jag blev nämligen lite sugen på att testa att täcka rulltårtebakelser med sockerpasta, någon som vet hur det blir? Funderar isf på att göra det till jag fyller år i oktober, göra några bakelser så, jag vill nämligen inte göra en tårta eftersom att vi inte brukar vara så många plus att det är Malin som inte tål gluten heller, så henne får jag ju göra någon specialare till. Men någon som vet hur det blir att göra rulltårtebakelser och täcka de med sockerpasta? Anledningen till att jag vill använda just sockerpasta är mycket för att jag inte tycker om marsipan.


De pratar ju nu om att det ska bli tropisk natt nu inatt, så vi får väl se. Är det 20 grader även vid 10 tiden ikväll så får jag allt dra med Jesper ut på en promenad, det lät även som att hans pappa ville följa med isf, men vi får se =)


Ne, nu ska vi sätta oss och kolla på Doobidoo och sedan kanske det blir någon film även ikväll, någon Maria Wern =)

Kram på er alla bloggläsare! =)