CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Har lite tråkigt...

God kväll bloggen!
Sitter nu hemma hos älsklingen och gör så gott som ingenting. Den senaste veckan har jag verkligen inte haft något roligt att skriva här alls, det har nästan inte hänt något alls i mitt liv känns det som. Jesper och jag var hemma en liten sväng idag bara för att jag hade fått lite post som jag var tvungen att kolla. Annars har vi så gott som inte gjort någonting den senaste veckan, eller jo, vi var ute och tältade en natt faktiskt. Det var trevligt, dock var stället där vi var en aning igenväxt :P Men det gick att sätta upp tältet iaf (trots att ena pinnen fick stå på berget)Så ja, som sagt var, det har inte hänt särskilt mycket den senaste veckan...


Imorgon pratade vi om att stå i köket en del, jag saknar faktiskt det lite nu. Vi ska isf baka bröd och göra skink- och grönsakspanna men vi får se imorgon.

/CarroEllen



Och som sagt var, jag har lite tråkigt så tack vare google översätt så kommer här också en översättning till Isländska :P Den stämmer väl inte helt och hållet men den är ganska okej iaf. Jag borde verkligen börja läsa det språket hemma igen, var så längesen.. 



Gott kvöldblogg!
Sitjandiá heimilielskuðuog geranæstumekki neitt.Síðustuvikusem ég hefí raunekki haftneittfyndið aðskrifahér áöllu,það hefurnánastekkerthefur gerstílífi mínulíður eins.Jesperog égvar heimastuttferðí dagvegna þess að éghafði fengiðeinhvern póstsem égþurfti aðstöðva.Annarshöfum viðnánastekki gert neittí síðustuviku,og já,við vorumútog settu búðir sínareina nóttí raun.Það vargott,hins vegarvarstaðurinn þarsem við vorumdálítiðgróin:PEn þaðvar aðkastaí tjaldinusamt(þrátt fyrir aðeinnpinnaeftir vará kletti)Svo já,eins og égsagði var, það hefurekki gerstmikið ísíðustuviku...

Á morgun,við ræddum umað standaí eldhúsinumikið,saknaégþess aðlítið.Við munumisfbakaðbrauðog geraskinku oggrænmetipönnuen viðmunumsjáá morgun.

/CarroEllen