CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

onsdag 3/3

God kväll bloggen!


Det blir bara ett snabbt inlägg nu för jag är så himla trött.


I skolan idag var det helt okej, dock fick inte jag mycket rast idag kan jag säga, var igång nästan hela tiden så jag var inte så lite trött efter det. Men men.

När jag hade slutat så tog jag bussen in till stan för att möta upp Aina, Cissan och Nea för vi skulle till Per, Ainas son som fyllde år. Där var det väl trevligt, första gången Nea och jag träffade vår lilla syssling Lia =)


När vi skulle hem därifrån så gick bussen mitt framför ögonen på oss så det var bara till att lydigt stå och vänta 10 minuter på nästa.


Väl hemma så fixade Aina lite kvällsmat medan Cissan och jag satte oss vid hennes dator för att rensa den lite, då hade hennes virusprogram hittat ett virus som inte gick att sätta i karantän, så det enda som gick att göra var att låta datorn göra en sådan stor sökning kallar jag det för (sån som kan ta flera timmar) och då blev Cissan tokig, hon sprang runt och ville döda mig osv eftersom att jag hade startat den sökningen på hennes dator haha ja lite roligt hade vi för mitt i det som Cissan var som mest arg så ropar Nea på mig att hennes internet inte fungerar, så då fick jag gå dit och greja med det. haha ja det var lite roligt trots att jag var/är så himla trött.

Tillslut var Cissans dator klar och den överlevde vilket inte hon trodde att den skulle göra haha, och nu kom precis Nea till mig Igen och ville att jag skulle fixa hennes internet för det har gått ner igen haha, troligtvis någon sladd somd et är glapp i :P och hon höll på att bli tokig för hon måste fixa nåt på ett spel på facebook haha, asså herregud, detta är antagligen stora dator-krånglar-kvällen här hemma idag haha.


Så ja, denna dag har varit bra trots att det var lite mycket i skolan idag, men tack Aina, Cissan och Nea för en rolig eftermiddag/kväll <3 :D


Ne, nu ska jag nog ta och varva ner så jag kan somna om en liten stund, ska ju liksom till skolan imorgon igen vilket jag egentligen inte orkar, men men.


Hoppas att ni har haft en bra dag också alla bloggläsare =) Kram på er