CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Slut på helgen

Godkväll bloggen!

Ja, nu går det nästan en vecka mellan inläggen här igen, inte bra inte bra. Men ja, det har inte hänt så mycket i mitt liv det senaste, det har varit väldigt lugnt. I ett par veckor nu så har jag ju varit väldigt trött, antagligen någon förkylning som ligger och väntar med att bryta ut, men som inte gör det.

Hela veckan har varit ganska lugnt på jobbet, och i torsdags jobbade jag som vanligt kväll. Just torsdag eftermiddag och kväll mådde inte jag jättebra av någon anledning. Vi hade väldigt lugnt, Cissi och jag bara stod och pratade och helt plötsligt kände jag att jag blev väldigt yr och illamående. Jag satte mig ner, men efter en stund fick jag rusa till badrummet, jag fick inte behålla lunchen som jag hade ätit. Jag gissar på att jag hade ätit något konstigt, vet bara inte vad. Men men, jag mådde bättre igen på fredagkväll, men jag hade ju inte direkt någon större matlust under det dygnet.


Igår, på alla hjärtans dag, var Jesper och jag en snabb sväng i stan. Vi ville inte bara sitta hemma hela dagen, så det blev en snabbvisit till stan på en timme och sedan hem igen. Vi var båda två ganska trötta igår så vi lyckades glömma hälften av affärerna som vi hade tänkt gå till, men men, vi var i alla fall inte bara hemma hela dagen. Igår kväll hade vi det bara mysigt och trevligt. Vi lagade god mat, potatis med rotfrukter i ugn, och färsk lax i ugn, jättegott! Till efterrätt blev det minibärpajer med glass till, också det jättegott.


Idag har vi inte gjort så jättemycket, Jesper har jobbat några timmar, de har väldigt mycket att göra just nu, och jag har grejat här hemma i vanlig ordning.


Veckan som kommer har lite mer att bjuda på än vad denna veckan har haft. Imorgon ska jag träffa Lisa en stund på en fika och på tisdag ska jag iväg och klippa mig. Sedan hoppas jag även att Malin har tid att träffas i veckan, och så borde jag ju få mina nya glasögon i veckan också. Just det ja, sedan ska vi ha en praktikant på jobbet också, lite roligt.


Ne nu är det dags att sätta sig och kolla på "Person of interest" på tv! Men först kommer här en bild på efterrätten från igår


 


Hoppas att ni har haft en bra vecka =)

//CarroEllen