CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God kväll

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och ska snart sova tror jag. Satt precis och gick igenom hur mina 2 kommande veckor ser ut. Jag kommer nog ha en del att göra, delvis iaf. Eller ja, typ....


Imon ska vi med programmet till Askimsbadet. Där slutar vi kl 2. Efter det ska jag hem och leta efter min sovsäck som jag måste ha nästa vecka.

På fredag är det stadsvandring, och på eftermiddagen kommer Jesper hit och ska vara här över helgen. Nea är nämligen på Hälsö till helgen så då blir det ganska lugnt här hemma :P :D


Nästa vecka kommer jag samanlagt vara hemma 1,5 dag. Jag e hemma på måndag. Kl 8 på tisdag morgon åker vi från skolan till Norrköping med några i klassen och kommer hem på torsdag kväll.

På fredag eftermiddag åker mamma, Nea, jag och några andra till Brevika (sommarstället) och är där över helgen. Så ja, nästa vecka kommer det att bli fullt upp, och troligtvis knappt heller någon blogg då =( men jag lovar att jag ska försöka orka och hinna det när jag kommer hem på torsdag kväll, eller om vi är lediga på fredagen så kanske då innan vi åker till Brevika. Vi får se.

Vi fick papper idag om Norrköpingstrippen och jag tror att det kommer att bli väldigt roligt =)


Nu ska jag snart sova. god natt med er och sov så gott.