CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vi smala då?

Jag blir ibland så irriterad på saker och ting som hela tiden handlar om vikten. Så fort man går in på tex. aftonbladets hemsida så är något av det första man läser "så här går du ner i vikt" Men vi smala då? Vi som varken vill eller behöver gå ner i vikt, hur ska vi bära oss åt för att gå upp i vikt om vi nu vill det? Vad jag vet så finns det inget mot det.


Jag har varit smal hela mitt liv. Jag kan äta nästan hur mycket som helst utan att gå upp i vikt. Jag vet mycket väl att jag är för smal, och folk kommenterar det hela tiden. Varför skrivs det bara om hur man kan gå ner i vikt, och inte hur man kan gå upp?....


Det senaste jag såg på aftonbladets hemsida var "tappa 5 kg- på 5 minuter"

Jag blir bara så irriterad.

Många tror att vi smala är lyckligare osv. Men nejdå det är vi verkligen inte. Jag hör ofta "jag vill vara så smal som dig" Men att höra det är precis samma sak som att höra att man är för tjock osv. Att vara smal är varken positivt eller negativt egentligen, men när man varje dag ser MINST 2 saker om att gå ner i vikt, då blir man förbannad. Vad ska vi smala som vill gå upp i vikt göra då? På den frågan säger många bara "äta mer" men vadå äta mer.. Det hjälper inte för alla, alla går inte upp i vikt av att äta mer.


Hur ska vi bära oss åt egentligen?!


Bilden är på mig från i vintras.