CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God morgon

God morgon bloggen!


Snö snö och snö, är vi verkligen i Göteborg?! Ja det är många årsen som det var så här mycker snö i Göteborg, och vi hade ju kallaste januari sedan 1987, antar att smhi menar i hela landet då, för så kallt som vi hade här i gbg i januari, exakt så kallt hade vi det någon gång mellan 2000 och 2005, jag kommer inte exakt ihåg, men mimmi hade ju skrivit upp sådant i en bok som morfar har sparat =)


Ja herregud asså vad snö det har kommit inatt :O och de säger mer idag. Hmm. jag är i alla fall glad över att jag inte ska till skolan på ett tag utan att jag håller mig på deliX, annars lär även jag få stå och vänta på försenade bussar osv. Nejtack det slipper jag gärna!


Tog ett kort för en liten stundsedan utanför vår dörr.Visst är det härligt med snö, men inte när det blir sådana problem i trafiken.


Det är ändå inte så jättekallt ute nu vilket är ganska härligt. det ligger på 3-4 minus.


Ja, äntligen kommer en större plogbil här utanför och tar bilvägen :P Innan har bara den väldigt lilla plogbilen som tar trottoarerna kört och även tagit bilvägen här utanför och det har sett så fånigt ut :P hehe. Men men.


Nu ska jag gå om ca 15 min. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er