CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Julen 2021

Halloj bloggen!

 

Den senaste veckan har varit väldigt lugn vilket har varit helt underbart! Trots att jag har läxor som ligger så har jag verkligen försökt att tänka bort dem, bara för att kunna slappna av. Och ja, jag har väl egentligen lyckats någorlunda. De senaste dagarna har jag suttit mycket vid tv:n vilket har varit väldigt härligt, men igår kväll kände jag att det nog är dags att börja plugga. En av lärarna har lagt ut läxor för hela januari vilket känns supeririterande. Bara att veta att de ligger där, trots att man inte behöver göra de över lovet, det stressar.. Så ja, efter att ha varit ledig i en vecka så känner jag nu att de läxorna börjar stressa mig, så det blir det till att göra i eftermiddag, sätta mig och läsa. Jag tänkte också sätta mig och skriva en sammanfattning av året som gått. Det tycker jag är väldigt härligt att göra, just för att faktiskt gå tillbaka och se vad jag har gjort i år.

 

Julafton var väldigt mysig och trevlig. På morgonen åt vi grötfukost, ett måste på julafton. Sedan öppnade vi morgonjulklappar som vi också gör varje år. Runt 10-tiden kom Thomas (pappa) och lämnade julklappar och en timme senare kom mamma som skulle med oss ut till ön. Runt lunch åkte vi ut till älsklingens föräldrar och kom hem runt 21:30 på kvällen. Då var vi supertrötta, vi satte oss och kollade på sista avsnittet av julkalendern innan vi somnade.

 

Så ja, de senaste dagarna har vi inte gjort så mycket, jag har suttit mycket vid tv:n som sagt var. Sedan har vi också lagt två pussel, så härligt!

 

Ne, nu är det dags att fixa lite lunch, men först kommer här lite bilder:

 

Årets julgran här hemma och de två pusslen som vi lagt den senaste veckan.

 

//CarroEllen