CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Veckan som varit

Godkväll bloggen!

Ja nu under de senaste veckorna så har det blivit väldigt dålig update här, det har varit så mycket med flytten och saker att greja med hela tiden. Men ja, vi har kommit i ordning en del, dock har jag fortfarande en del lådor i vardagsrummet som jag borde packa upp, vi har ju fått köpt förvaring till förrådet för några veckorsedan, men än så länge är det bara Malin som har lagt sina saker i sina korgar, mina gapar fortfarande tomma.


Denna veckan har varit en aning konstig, i alla fall på jobbet, vi har haft en hel del att göra vissa dagar, det har varit roligt, dock blir man så himla trött när man inte är van vid det än, så hela denna veckan har jag varit väldigt trött.


I fredags åkte jag ut till älsklingen och sov där till lördag. Tanken var att Malin också skulle följt med ditut, hon ville gå slingan därute och även kolla på resterna från branden i veckan. Tyvärr jobbade Malin igår så hon kunde inte följa med, så igår eftermiddag åkte Jesper och jag till Torslanda. Igår kväll storhandlade vi, lagade god mat, tacos och så bakade jag de underbart goda snickerskakorna. Sedan satte vi oss alla tre i soffan här hemma och satte på en film som gick på tv, dock blev det så att alla tre satt bredvid varandra i soffan med varsin dator i knäet och ingen följde riktigt med i filmen haha.


Idag har vi grejat en hel del här hemma. Utanför våran dörr, eller bakom dörren så har vi plattor som mamma och jag lade dit själva när vi hade flyttat hit (det var buskar där tidigare) och under de senaste åren så har de plattorna sjunkt ner på mitten, så det har sett bra konstigt ut, och vi har inte heller kunnat ha stolar där det senaste året för det har varit såpas mycket lutning på det. Idag har vi gjort ordning det, vi fick lyft på plattorna och lagt grus och sand under. Det mesta där fixade älsklingen, Malin och jag gick och hämtade sand och grus till honom, och hjälpte honom lite. Vi klippte istället häcken, eller buskarna som är utanför, de var nämligen så stora så man knappt kunde gå där. Så ja, idag har vi fått fixat massor utanför vilket känns väldigt härligt, gött att äntligen fått gjort det.


 

Den första bilden är hur det såg ut före och de två andra bilderna efteråt.

 

 

Från och med imorgon och hela sommaren så ska jag börja 7.30 och gå till 15 av olika anledningar, men det ska bli ganska härligt, gött att sluta kl 3, hoppas bara att jag lyckas komma upp ur sängen halv 6 på morgonen.

Ne nu är det nog snart dags att sova, vi är fortfarande väldigt trötta både Malin och jag här hemma.


God natt!

//CarroEllen