CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Midsommar och dags för intervju igen

Godkväll bloggen!

 

Då har det gått ännu en vecka. I tisdags åkte Jesper och jag till Ullared. Vi var där kl 9 på morgonen och redan då var det en del folk. Men vi fick en trevlig dag där med lite shopping. Jesper som aldrig hade varit där tidigare trodde att det var större än vad det är, men då gick vi ju inte heller på alla avdelningar, så det var säkert därför han fick den uppfattningen. Jag hittade bland annat ett par svarta capribyor som jag var på jakt efter, och Jesper hittade ett par badskor och ett par crocs.

 

På onsdagen åkte Jesper till kontoret under förmiddagen medans jag var hemma och tänkte städa. Efter att ha grejat en liten stund skulle jag öppna soffan för att lägga ner lite grejer där, men gjorde då något konstigt med ryggen, det knakade till. Så ja, den dagen hade jag riktigt ont i ryggen. Jag kunde inte ligga ner och inte stå still, så jag fick gå runt största delen av den dagen. Dagen efter hade det släppt lite, vilket var väldigt skönt. Så ja, det blev inte så illa som jag först trodde när det hände, men det tar nog ytterligare några dagar innan jag är helt bra i ryggen igen.

 

Under torsdagen var det dags att åka till jobbcoachen igen, men denna gång för att söka jobb. Så ja, där satt jag med 11 st andra och sökte jobb vilket var väldigt segt. Men som tur var så var det bara en timme. jag fick ändå under den tiden sökt ett jobb tror jag det var, sedan mejlat flera av skolorna som jag redan hade skickat in ansökningar till.

När jag hade gått därifrån och stod och väntade på bussen så ringde en rektor som jag hade mejlat typ 10 minuter tidigare. Hon ville att jag skulle komma på intervju imorgon, tisdag. Så ja, imorgon skall jag på intervju, så får vi se vad som händer.

När jag kom tillbaka till Torslanda igen plockade Kristin upp mig då vi skulle åka och äta lunch. Så vi fick en trevlig lunch med massa prat om allt och inget.

 

I fredags, midsommarafton hade Jesper och jag först en lugn dag här hemma. Vi spelade lite spel och tog oss en liten promenad. Under kvällen hade vi bokat midsommarbuffé på Arken hotell. Det blev en väldigt trevlig kväll med god mat och liveunderhållning. De hade en kallbuffé med ägghalvor, rökt lax, gravad lax, sill och lite annat. Sedan hade de även en grillbuffé ute på terrassen. Så ja, vi fick en väldigt trevlig och härlig kväll med god mat.

 

I lördags förmiddag tog vi oss en liten biltur för att ta reda på var jag skall på intervju imorgon. Därefter åkte vi och storhandlade på Maxi. Resten av den dagen tog vi det bara lugnt här hemma.

 

Så ja, det hände ändå lite trevliga och roliga saker förra veckan. Nu laddar jag inför intervjun imorgon som är för "pedagog i fritidshem". Det är en skola en bit härifrån som jag tycker verkar väldigt trevlig. De håller dessutom på att bygga ut och renovera, så förhoppningsvis kommer de behöva mer personal också. Den tjänsten jag skall på intervju för är nämligen bara ett vikariat, men med stor chans till förlängning om det skulle bli något där. Så ja, jag hoppas verkligen att det går bra imorgon, och att jag faktiskt får det jobbet. Det hade varit så himla skönt att kunna släppa stressen över jobb, och bara vara hela juli och veta att jag skall börja jobba i augusti. Även få slippa jobbcoachgrejen hade varit så himla härligt. Men som sagt var, vi får se vad som händer.

 

Hoppas att ni också har haft en bra midsommar.

 

//CarroEllen