CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vi vann!

Halloj bloggen!

 

Det har blivit ganska lite skrivet här de senaste månaderna, men det är väl egentligen för att jag inte har så mycket att skriva om nu när jag bara går hemma. Sedan väntar jag fortfarande på att få komma och göra fler lungundersökningar. Just nu går det i perioder som jag mår bättre. Så ja, vi får se vad som händer där.

 

Förra veckan hände det däremot en del roliga saker. I onsdags eftermiddag kom Malin hit efter jobbet. Vi lagade god middag på kvällen och spelade ett spel, "Exit the game, Den sjunkna skatten", vilket var väldigt trevligt.

På torsdagen åkte Malin och jag till Gekås för att shoppa. Det var verkligen rätt dag för det, då det typ var vi och pensionärerna som var där. Så ja, vi fick en väldigt trevlig dag. Tack Malin!

När jag hade släppt av Malin vid bussen och Jesper och jag hade packat upp det som jag hade köpt så var jag verkligen helt slut.

 

I över ett års tid har jag försökt få av mig min förlovningsring, då den har suttit för hårt ett tag. Under kvällen försökte jag ännu en gång att få av mig ringen. Jag gjorde på ett sätt som jag har testat flera gånger tidigare, men aldrig lyckats, förrän i torsdags kväll. Lyckan när jag fick av mig den och förstod att jag inte skulle behöva klippa av den, den var riktigt härlig. Så ja, den natten sov jag riktigt gott.

 

I fredags träffade jag Kristin. Vi åt först en god lunch innan vi åkte hit hem då jag skulle hjälpa henne att skriva ihop en grej. När vi var klara med det tog vi oss en snabb sväng till Blomsterlandet innan vi åkte och tog en fika. Tack för en trevlig dag Kristin!

 

Som flera av er redan vet så löser jag en del korsord i perioder. Varje gång jag har löst klart så många kryss som jag kan i tidningen som jag har köpt så skickar jag in för att vara med och tävla. Detta har jag gjort väldigt många gånger, men aldrig vunnit. I november skickade jag in ännu en gång för att vara med och tävla. Då hade Jesper och jag för första gången lyckats lösa alla kryss i hela tidningen. Eftersom jag aldrig tidigare har vunnit något så tänkte jag inte så mycket på det. I fredags låg det däremot ett presentkort på posten. För första gången hade vi vunnit något genom att lösa korsord. Det var inte heller vilken vinst som helst, det var förstavinsten som bara en person vinner i varje tidning. Gissa om vi blev överraskade. Så himla roligt! Det var ett "Superpresentkort" värde 1000 kr. Detta presentkort kan vi nu då lösa in till ett annat presentkort som vi vill ha, och där finns det många att välja mellan. Så himla roligt! Tack Tankesport!

 

Presentkortet som vi vann.

 

I lördags tog Jesper och jag en sväng till backaplan för att kolla på soffa. Den soffan som vi har är nämligen väldigt nedsutten och inte så skön att sitta i längre. Men ja, tyvärr hittade vi ingen. Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt att hitta en skön soffa. Än så länge är den skönaste som vi har provsuttit från Ikea. Men ja, vi får avvakta ett tag till och se om vi hittar någon. Det känns ju lite dumt att köpa ny soffa nu när vi ändå letar ny bostad.

 

Under lördagskvällen bjöd Jesper och jag min morbror på middag då jag hade lite saker som han skulle kolla igenom, samtidigt som han ville ha Jespers hjälp med lite tekniksaker.

 

Så ja, förra veckan hände det ändå en del roliga saker, vilket var väldigt trevligt. Även om jag har vant mig vid att vara hemma mycket nu, så är det ändå ganska segt. Nu har jag i alla fall ett litet projekt här hemma. Jag skall nämligen sy en ny väska som jag skall ha på landet när jag går ner till sjön. Än så länge har jag klippt ut alla delar som jag behöver, så någon dag i veckan får jag sätta mig och sy ihop den.

 

Den här veckan får vi se lite vad som händer. Det enda jag vet är att jag skall till tandläkaren. Så ja, vi får se lite.

 

Ha en fortsatt bra vecka alla bloggläsare!

 

//CarroEllen