CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

En vecka med fullt upp

Godkväll bloggen!

 

Oj, vad fort den senaste veckan har gått, men jag har ju haft fullt upp också.

Förra fredagen fyllde ju jag år. Morgonen började med att älsklingen kom sjungandes med frukost på sängen till mig. Det blev kaffe och egengjord chokladcroissant, så gott! Tack älskling!

Strax före kl 11 plockade Kristin upp mig. Vi åkte då till ett ställe på Eriksberg där vi åt lunch. Det blev en riktigt trevlig och mysig lunch med massa prat och med utsikt över hamninloppet.

Under kvällen kom Malin hit. Då hade Jesper och jag lagat mat som var klart när hon kom. Det blev stora köttbullar i svampsås med potatiskroketter till, mums! Till efterrätt gjorde Malin sin underbart goda bärpaj. Det blev en lugn kväll med god mat och prat.

 

På söndagen var det dags för husvisning för älsklingen och mig. På den visningen var det ganska mycket folk, samtidigt som det var ett ganska litet hus, så det var lite trångt. Men ja, det huset var tyvärr inget för oss. Det var nyrenoverat, men mycket av renoveringen syntes att den var väldigt amatörmässigt gjord, så det var inte så snyggt överallt. Förrådet som stod på tomten stank källare, vilket inte är så trevligt, och det som de kallade för garage var en bod med en enkeldörr med gjuten platta som hade börjat spricka. Det var även några saker som behövde åtgärdas enligt besiktningsprotokollet. Så tyvärr var det alldeles för mycket att göra för det priset på det huset. Så ja, vi letar vidare.

 

I måndags var jag faktiskt iväg på en anställningsintervju. Den här gången var det ute på en av öarna som jag var på en hel del under min högstadietid. Det var en väldigt speciell känsla när jag körde av färjan där. Det är nog 10 år sedan jag var där sist. Men ja, den intervjun var väldigt kort. Efter att vi hade suttit och pratat i fem minuter fick jag en rundvandring på skolan. Eftersom vi satt och pratade så kort tid, och rektorn kändes så stressad, så glömde jag av alla mina frågor där och då. Dessa mejlade jag istället i tisdags, men jag har tyvärr inte fått något svar än, så vi får se vad som händer.

 

I onsdags åkte älsklingen och jag ut till hans föräldrar, Jesper skulle hjälpa till att masta av segelbåten. Under tiden som Jesper hjälpte till med masten så gick hans mamma och jag hem till dem där vi satt och pratade. När Jesper och hans pappa kom hem fixade vi fika. Så ja, det blev en trevlig och härlig eftermiddag ute på en av de andra öarna.

 

I torsdags blev det en heldag i stan. Kl 11 mötte jag upp Malin. Vi gick då och kollade på skor. Varför är det alltid så himla svårt att hitta skor?! Det blev tyvärr inga skor, enbart ett par nya skoinlägg. Vi var även en sväng på Granit där jag köpte ledvärmeljus. Den dagen åt vi en riktigt god lunch på restaurang Olivia som ligger på Avenyn. Där åt jag en riktigt god svamprisotto.

Efter lunchen skulle jag gå och fixa pass. Tur som vi hade så gick det väldigt fort, så när det var klart tog vi oss en till sväng i lite olika butiker. Eftermiddagen avslutades med en riktigt god fika. Tack för en riktigt trevlig dag Malin!

 

Idag blev det en trevlig lunch med Kristin igen, men denna gång här i Torslanda. Det blev på Kalimera där jag åt en pasta med fläskfilé och svampsås.

Efter lunchen mötte jag upp älsklingen som åkte med till Blomsterlandet då jag behövde köpa jord. Så ja, det blev en säck jord och lite ljung som jag senare planterade här hemma. När jag väl var klar med planteringen så var jag så himla trött så jag bara lade mig i soffan framför tvn och bara tog det lugnt.

 

Så ja, den här veckan har jag verkligen haft fullt upp, men det har varit roligt det också. Imorgon blir det till att städa och baka här hemma. På söndag skall vi nämligen ha lite kalas här hemma för både Jesper och mig, det är så smidigt när vi fyller år så tätt inpå varandra.

 

Ha en trevlig helg alla bloggläsare!

//CarroEllen